reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Cześć dziewczyny, a ja jestem na siebie zła jak cholera, wczoraj zapomniałam łyknąć tabletkę dupka i boję się że coś się stanie :( zaczyna mnie brzuch boleć i lędźwie, następna tabletka dziś wieczorem. Jeszcze zostało mi parę dni brania tabletek, @ dopiero 6 listopada... o ile przyjdzie na czas albo nie wcześniej
A jak lykasz 2 x dziennie ?

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Cześć dziewczyny, a ja jestem na siebie zła jak cholera, wczoraj zapomniałam łyknąć tabletkę dupka i boję się że coś się stanie :( zaczyna mnie brzuch boleć i lędźwie, następna tabletka dziś wieczorem. Jeszcze zostało mi parę dni brania tabletek, @ dopiero 6 listopada... o ile przyjdzie na czas albo nie wcześniej
Na ulotce na pewno jest napisane co zrobić przy ominięciu dawki
Myślę jednak że jeśli bierzesz 2 x dziennie to wez nastepna w normalnym terminie[emoji106]
Nie martw się, myślę że to nie zaszkodzi

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się z rana :)
Ja dzisiaj wolne zrobiłam i zaraz wybywamy do mojej mamy :)
@ planowo za 4-5 dni , nic nie czuję, żadnych objawów więc na bank @ przyjdzie :D
Ostrożnie tam na drogach :) I do zobaczyska w środę - czwartek :)

Na ulotce na pewno jest napisane co zrobić przy ominięciu dawki
Myślę jednak że jeśli bierzesz 2 x dziennie to wez nastepna w normalnym terminie[emoji106]
Nie martw się, myślę że to nie zaszkodzi

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

Ja biore raz dziennie po 1 tabletce i zwykle wieczorem. Na ulotce jest napisane, że jeśli nie mineło 12h to wziąć pominiętą dawke a potem o zwykłej porze, ale u mnie mineło więcej. Ominełam dawke i następna dopiero wieczorem

reklama
Do góry