reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Cześć dziewczyny, a ja jestem na siebie zła jak cholera, wczoraj zapomniałam łyknąć tabletkę dupka i boję się że coś się stanie :( zaczyna mnie brzuch boleć i lędźwie, następna tabletka dziś wieczorem. Jeszcze zostało mi parę dni brania tabletek, @ dopiero 6 listopada... o ile przyjdzie na czas albo nie wcześniej
A jak lykasz 2 x dziennie ?

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Cześć dziewczyny, a ja jestem na siebie zła jak cholera, wczoraj zapomniałam łyknąć tabletkę dupka i boję się że coś się stanie :( zaczyna mnie brzuch boleć i lędźwie, następna tabletka dziś wieczorem. Jeszcze zostało mi parę dni brania tabletek, @ dopiero 6 listopada... o ile przyjdzie na czas albo nie wcześniej
Na ulotce na pewno jest napisane co zrobić przy ominięciu dawki
Myślę jednak że jeśli bierzesz 2 x dziennie to wez nastepna w normalnym terminie[emoji106]
Nie martw się, myślę że to nie zaszkodzi

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się z rana :)
Ja dzisiaj wolne zrobiłam i zaraz wybywamy do mojej mamy :)
@ planowo za 4-5 dni , nic nie czuję, żadnych objawów więc na bank @ przyjdzie :D
Ostrożnie tam na drogach :) I do zobaczyska w środę - czwartek :)

Na ulotce na pewno jest napisane co zrobić przy ominięciu dawki
Myślę jednak że jeśli bierzesz 2 x dziennie to wez nastepna w normalnym terminie[emoji106]
Nie martw się, myślę że to nie zaszkodzi

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

Ja biore raz dziennie po 1 tabletce i zwykle wieczorem. Na ulotce jest napisane, że jeśli nie mineło 12h to wziąć pominiętą dawke a potem o zwykłej porze, ale u mnie mineło więcej. Ominełam dawke i następna dopiero wieczorem

reklama
Do góry