reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
nie robie, ostatnio bolal mnie 2 dni brzuch, na trzeci poszlam do gina na monit i juz bylo po owu, wiec obstawiam ze to wlasnie wtedy kiedy boli. poza tym na dwoch apkach teraz mi wskazuje na owu.

No ja też nie robie
Mnie w dniu owulacji boli bardzo jeden jajnik, ból jest intensywny i najbardzoej go czuje przy siadaniu i wstawaniu
Mnie apka wyznaczyła owu na piątek ale byĺa w sobote, pewnie dlatego że byłam przeziębiona to się przesunęła [emoji57]

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie i ja z rana. Mlody przez zmianie czasu wstanie nam kolo 6 cos...
Ja czekam na testy owu jeszcze chwile.. Powiem Wam sczerze ze nie mam ochoty na starania. Mam jakies obawy ze i tak bedzie dupa...u nas pogoda brzydka...

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Melduje sie i ja.
U mnie chyba juz po.owu bo dzis tempka z 36,25 sliznela sie na 36,46... moze i nie duzo ale w nast pon ide w koncu robic progesteron yeeeaaahh [emoji13][emoji13][emoji13] kurde apropo nie pamietam, robi sie 7dpo bo agnesis mi pisala ale nie pamietam czy dobrze...

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Hej
Carmen tak najlepiej 7dpo :-)

ganngov3gi2clzee.png

Witam [emoji4]
Wychylam sie z krzaków [emoji1] rodzinka wyjechała i jakoś smutno tak bez nich. Az Młody mi sie rozpłakał, ze już pojehali... moze w następnym roku znow sie zobaczymy.
Starań u nas za bardzo nie było. Jakoś nie miałam ochoty, zmuszać sie nie chcialam, a dwa dni to w ogóle poza domem spałam bez mojego S [emoji12] apka niby mówi, ze owu była wczoraj, dzis 14dc. Rano na śpiocha, przed praca moj sie dobrał i tyle [emoji6] jakoś nie widzę ani śluzu za bardzo, ani boli nie mam jak kiedyś ma owu. Myśle, ze cos sie tam popsuło. Tylko do gina nie chce mi sie isc.
Trochę nas przeziębienie dopadło. Młody katar, mi zatoki rozsadzają głowę, dobrze, ze jest wolne, jakoś sie podleczymy [emoji1]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Witam [emoji4]
Wychylam sie z krzaków [emoji1] rodzinka wyjechała i jakoś smutno tak bez nich. Az Młody mi sie rozpłakał, ze już pojehali... moze w następnym roku znow sie zobaczymy.
Starań u nas za bardzo nie było. Jakoś nie miałam ochoty, zmuszać sie nie chcialam, a dwa dni to w ogóle poza domem spałam bez mojego S [emoji12] apka niby mówi, ze owu była wczoraj, dzis 14dc. Rano na śpiocha, przed praca moj sie dobrał i tyle [emoji6] jakoś nie widzę ani śluzu za bardzo, ani boli nie mam jak kiedyś ma owu. Myśle, ze cos sie tam popsuło. Tylko do gina nie chce mi sie isc.
Trochę nas przeziębienie dopadło. Młody katar, mi zatoki rozsadzają głowę, dobrze, ze jest wolne, jakoś sie podleczymy [emoji1]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Przyczajony tygrys się wyłonił :D
Może to i lepiej taki cykl na luzie ;)

Do góry