Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przyczajony tygrys się wyłoniłWitam [emoji4]
Wychylam sie z krzaków [emoji1] rodzinka wyjechała i jakoś smutno tak bez nich. Az Młody mi sie rozpłakał, ze już pojehali... moze w następnym roku znow sie zobaczymy.
Starań u nas za bardzo nie było. Jakoś nie miałam ochoty, zmuszać sie nie chcialam, a dwa dni to w ogóle poza domem spałam bez mojego S [emoji12] apka niby mówi, ze owu była wczoraj, dzis 14dc. Rano na śpiocha, przed praca moj sie dobrał i tyle [emoji6] jakoś nie widzę ani śluzu za bardzo, ani boli nie mam jak kiedyś ma owu. Myśle, ze cos sie tam popsuło. Tylko do gina nie chce mi sie isc.
Trochę nas przeziębienie dopadło. Młody katar, mi zatoki rozsadzają głowę, dobrze, ze jest wolne, jakoś sie podleczymy [emoji1]
Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.