reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Gdzie jest Carmen. Ona wierzy w sny :) śniło mi się że urodziłam dziecko, sama w domu w 10tc ale było zdrowe, wyglądało na donoszone. Miało mega dużo czarnych włosów ale nie wiem jakiej płci. Sąsiadka wezwała karetkę i sen był ogólnie pozytywny ale nie wiem co o tym myśleć. Na nie długo przed zajściem śnił mi się pozytywny test. Ciekawe czy ten sen coś oznacza czy już mam takie shizy :D

reklama
Majka sprawdź w senniki :D Link do: Wyniki wyszukiwania dla hasła: Poród

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Majka sprawdź w senniki :D Link do: Wyniki wyszukiwania dla hasła: Poród

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Zostanę przy interpretacji Mani hahaha :D

Gdzie jest Carmen. Ona wierzy w sny :) śniło mi się że urodziłam dziecko, sama w domu w 10tc ale było zdrowe, wyglądało na donoszone. Miało mega dużo czarnych włosów ale nie wiem jakiej płci. Sąsiadka wezwała karetkę i sen był ogólnie pozytywny ale nie wiem co o tym myśleć. Na nie długo przed zajściem śnił mi się pozytywny test. Ciekawe czy ten sen coś oznacza czy już mam takie shizy :D
A ja wierze,ze ten twoj sen to dobra prognoza. [emoji254][emoji254][emoji7][emoji7][emoji8][emoji8][emoji8]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Snapchat-192075314.jpeg

Dziewczyny , wy tez szalejecie ze snap chatem [emoji23][emoji23][emoji23] chcialam wrzucic filmik, bo fajna jest muzyka z horroru jako podklad

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Załączniki

• Snapchat-192075314.jpeg
    Snapchat-192075314.jpeg
    64,5 KB · Wyświetleń: 234
reklama
Do góry