reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Majka pewnie, ze lepiej :) nie przejmuje sie tym ze minęliśmy owu, nie miałam ochoty na sexy i tyle. Na sile i tak by nic z tego nie było. Z poczucia obowiązku bzykać sie nie bede [emoji12] a moze w ogóle do owu nie dochodzi i tylko bzykam sie bez sensu [emoji12][emoji1]
I tak sie ostatnio śmiałam, ze moj organizm sam w sobie jest antykoncepcja. Mogę sie bzykać codziennie, a nic z tego nie wynika [emoji4] wiec nie ma sensu sie spinać.

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Majka a jak Twoja fasolinka? Daje popalić? Masz mdłości czy cos? Czytałam cos o krwiaku i powiem Ci ze mnóstwo dziewczyn ma krwiaki, ale wystarczy sie oszczędzać i jest ok [emoji4]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Majka a jak Twoja fasolinka? Daje popalić? Masz mdłości czy cos? Czytałam cos o krwiaku i powiem Ci ze mnóstwo dziewczyn ma krwiaki, ale wystarczy sie oszczędzać i jest ok [emoji4]

Mdlosci mam ale już do zniesienia. Dzidzia dużo urosła, serce walilo ale diagnoza lekarza na prawdę nie jest optymistyczna. Krwiak jest duży i najgorzej umiejscowiony jak by mógł być, podkosmuwkowy. Lekarz powiedział że jeżeli dalej będzie się powiększać to cały pęcherz jakby się odklei i nie będzie dostawać ani pożywienia ani tlenu. To że jeszcze nie pękł oznacza że albo sie powiększa albo wchłania. Na wizytę będę szła z sercem w gardle. Jedyne co mogę zrobić to leżeć i mieć nadzieję.

Majka trzeba być dobrej myśli :) trzymam kciuki żeby sie cholerstwo wchłonęło [emoji4]
Ktoś testuje na dniach? Jakoś ostatnio posypały sie kreski to moze kontynuacja? [emoji1]

Majka trzeba być dobrej myśli :) trzymam kciuki żeby sie cholerstwo wchłonęło [emoji4]
Ktoś testuje na dniach? Jakoś ostatnio posypały sie kreski to moze kontynuacja? [emoji1]

Teraz chyba będzie kolej na Bum :D

Majka co ja , co ja ? Heheh [emoji23][emoji23] testuje przy dobrych wiatrach w środę [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png

Cześć dziewczyny, a ja jestem na siebie zła jak cholera, wczoraj zapomniałam łyknąć tabletkę dupka i boję się że coś się stanie :( zaczyna mnie brzuch boleć i lędźwie, następna tabletka dziś wieczorem. Jeszcze zostało mi parę dni brania tabletek, @ dopiero 6 listopada... o ile przyjdzie na czas albo nie wcześniej

Artemida nie powinno sie nic stać. Ja bym wzięła rano jakbym zapomniałam wieczorem [emoji6]
Bum jesteś następna w kolejce po dwie kreski [emoji4]

reklama
U mnie dzis 33dc , więc cykl zapewne będzie dłuższy...
Owu w 24dc , dziś 9dpo...
Dupka odstawialam 5 dni temu i kurcze jakby po odstawieniu temp się dzwigla [emoji23][emoji23]
Tak czy siak bralam od 18dc i nie zblokowal mi owu [emoji4]
1477906605999.png

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1477906605999.png
    1477906605999.png
    50,8 KB · Wyświetleń: 323
Do góry