reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mania , nie chce mi sie rabotac [emoji23][emoji23]
Dziecko sie chce., a nima komu robic.ahaaha
Normalnie wykonczy mnie ta pogoda. Spie na stojaco [emoji33][emoji27]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk
Dziecko powiadzasz? [emoji12] serio?[emoji23] to może tak przy okazji robotania [emoji23]

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lincia nie testuje , chyba , ze moja szyjka wzbije sie ku górze hehe ... Od 3 dni sie obniżyła , więc jak będzie ciąża musi sie do góry wzbić hehe [emoji5] na razie jakos mi sie do testow nie spieszy , schowane czekająna odpowiednia pore [emoji4]

My po obiedzie , zaraz trzeba sie w łóżko położyć bo cos sie śpiąca zrobilam [emoji2]

wff2krhmvaem9yip.png

A dziewuszki spia....ja poszlam z mloda do centrum , kupilam sexy majtuszki [emoji14] szukalam jakiegos plaszczyka ale szalu nie bylo, wszystko takie odkryte pod ta szyja. Wolalabym cos ciutek dluzszego, zeby mnie gardlo przykrylo [emoji27][emoji27][emoji14][emoji14][emoji14][emoji14]
Kurtek mam 6 w szafie, ta szosta kupilam w piatek a jednak chce mi sie plaszcza hehe.
Bo jak czasem ide gdzies do jakiejs restauracji to sie na mnie gapia jak na gowniare. A od czasu do czasu to i mozna na serio sie ubrac [emoji16]
Ostatnio facet w przedszkolu mi wyczesal, ze moja siostra podobna do mnie [emoji23][emoji23]
Taaaaa [emoji23][emoji23] jak juz to corka

Mania hehe chyba dlatego .. [emoji4]
Ja już bym chciała śnieg by sie chociaż z młodąna sanki poszło bałwana ulepilo , atak to pada ciapa i nic nie ma wrrrr nie lubie takiej pogody... [emoji52]

wff2krhmvaem9yip.png

No ja też już czekam na zime i śnieg, bo albo polska złota jesień bez deszczu albo zima a nie takie mokro szaro buro i ponuro [emoji57]

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

A w IT dzis caky dzien mgla..wlasnie wyszlam z psem i juz go nie widze [emoji1][emoji1]
IMG_20161030_200929.jpeg

Załączniki

• IMG_20161030_200929.jpeg
    IMG_20161030_200929.jpeg
    42,3 KB · Wyświetleń: 263
Hey .... witam się z wieczora ...

Bum a właśnie podczas popołudniowej drzemki śniło mi się ze było biało,tak zasypalo ... a ja chodziłam i szukałam auta bo nie pamietalam gdzie zaparkowalam [emoji38]

Carmen właśnie z psem wróciłam ,mgly nie ma ale zimnoo ! ręce mi zamarzly ...

jak weekend mija ?

reklama
Carmen oj no u nas podobnie...

Anula hehe a już myślałam , ze ci się przyśniło , ze ja w końcu zaszłam [emoji14]

Weekend mija leniwie i to bardzoooo... Od 17 już ciemnoo jak w doopie... [emoji85]

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry