reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mania , nie chce mi sie rabotac [emoji23][emoji23]
Dziecko sie chce., a nima komu robic.ahaaha
Normalnie wykonczy mnie ta pogoda. Spie na stojaco [emoji33][emoji27]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk
Dziecko powiadzasz? [emoji12] serio?[emoji23] to może tak przy okazji robotania [emoji23]

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lincia nie testuje , chyba , ze moja szyjka wzbije sie ku górze hehe ... Od 3 dni sie obniżyła , więc jak będzie ciąża musi sie do góry wzbić hehe [emoji5] na razie jakos mi sie do testow nie spieszy , schowane czekająna odpowiednia pore [emoji4]

My po obiedzie , zaraz trzeba sie w łóżko położyć bo cos sie śpiąca zrobilam [emoji2]

wff2krhmvaem9yip.png

A dziewuszki spia....ja poszlam z mloda do centrum , kupilam sexy majtuszki [emoji14] szukalam jakiegos plaszczyka ale szalu nie bylo, wszystko takie odkryte pod ta szyja. Wolalabym cos ciutek dluzszego, zeby mnie gardlo przykrylo [emoji27][emoji27][emoji14][emoji14][emoji14][emoji14]
Kurtek mam 6 w szafie, ta szosta kupilam w piatek a jednak chce mi sie plaszcza hehe.
Bo jak czasem ide gdzies do jakiejs restauracji to sie na mnie gapia jak na gowniare. A od czasu do czasu to i mozna na serio sie ubrac [emoji16]
Ostatnio facet w przedszkolu mi wyczesal, ze moja siostra podobna do mnie [emoji23][emoji23]
Taaaaa [emoji23][emoji23] jak juz to corka

Mania hehe chyba dlatego .. [emoji4]
Ja już bym chciała śnieg by sie chociaż z młodąna sanki poszło bałwana ulepilo , atak to pada ciapa i nic nie ma wrrrr nie lubie takiej pogody... [emoji52]

wff2krhmvaem9yip.png

No ja też już czekam na zime i śnieg, bo albo polska złota jesień bez deszczu albo zima a nie takie mokro szaro buro i ponuro [emoji57]

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

A w IT dzis caky dzien mgla..wlasnie wyszlam z psem i juz go nie widze [emoji1][emoji1]
IMG_20161030_200929.jpeg

Załączniki

• IMG_20161030_200929.jpeg
    IMG_20161030_200929.jpeg
    42,3 KB · Wyświetleń: 265
Hey .... witam się z wieczora ...

Bum a właśnie podczas popołudniowej drzemki śniło mi się ze było biało,tak zasypalo ... a ja chodziłam i szukałam auta bo nie pamietalam gdzie zaparkowalam [emoji38]

Carmen właśnie z psem wróciłam ,mgly nie ma ale zimnoo ! ręce mi zamarzly ...

jak weekend mija ?

reklama
Carmen oj no u nas podobnie...

Anula hehe a już myślałam , ze ci się przyśniło , ze ja w końcu zaszłam [emoji14]

Weekend mija leniwie i to bardzoooo... Od 17 już ciemnoo jak w doopie... [emoji85]

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry