reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Wloz termometr na dol [emoji2][emoji2][emoji2] oczywiscie jak chcesz
Ja.osobiscie polecam tam na dole [emoji1]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

reklama
Lincia ale to po obciążeniu ta prl czy zwykła?

Carmen tam na dole sądwie dziury , więc otwarcie pisz , gdzie hehe [emoji23][emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Prl zwykla, taka z obciążeniem miałam też kiedyś robioną(trzy razy mi wtedy krew pobierali), brałam przez chwilę bromergon, ale się strasznie kiepsko przy nim czułam i przestałam, ale wyniki były wtedy już lepsze, tylko nikt mi tych badań z obciążeniem nie robił, tylko już tą zwykla. Wkrótce idę znowu na zlecone badania, to może dodatkowo zrobię prywatnie prolaktynę

Lincia , ale kurcze wysoka jest jak bez obciążenia...
Ja miałam normy do 24 , a miałam 27 i gin stwierdził , ze to wysoka i bralam bromergon + castangus wtedy i było ok ...
A nie mialas 41.4?
Castangus jest też na prolaktyne bez recepty.

wff2krhmvaem9yip.png

Znalazłam gdzieś przeliczenie i wg Twojej skali mam 20,7, myślisz że to może mieć wpływ na owu? Bo tak naprawdę testy miałam wszystkie negatywne.. zaraz wystawie ten z najmocniejszą kreską

Znalazłam gdzieś przeliczenie i wg Twojej skali mam 20,7, myślisz że to może mieć wpływ na owu? Bo tak naprawdę testy miałam wszystkie negatywne.. zaraz wystawie ten z najmocniejszą kreską
Monitoring da ci jasna sytuacje ... tsh,ft3,ft4 na jakim poziomie masz?miałaś kiedyś stymulowanie cykl ? a ta prolaktyne w którym dc robiłaś?progesteron badałas?masz regularne cykle ? no gdybać można w nieskończoność...

Ft3 i ft4 w normie, mam niedoczynność tarczycy, ale biorę euthyrox i wyniki mam ok, progesteronu nie badalam, cykle w miarę regularne co 28-32 dni, a prl robiona w pierwszej fazie, około 7dc

reklama
Prolaktyne akurat można zrobić w obojętnie jakim dniu cyklu , byle nie z samego rana , tak mi endo mówił ...
Może a nie musi mieć wpływ , mi gin mówił , ze dla starających się prolaktyna najlepiej w granicach 10 ...

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry