reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Wloz termometr na dol [emoji2][emoji2][emoji2] oczywiscie jak chcesz
Ja.osobiscie polecam tam na dole [emoji1]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

reklama
Lincia ale to po obciążeniu ta prl czy zwykła?

Carmen tam na dole sądwie dziury , więc otwarcie pisz , gdzie hehe [emoji23][emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Prl zwykla, taka z obciążeniem miałam też kiedyś robioną(trzy razy mi wtedy krew pobierali), brałam przez chwilę bromergon, ale się strasznie kiepsko przy nim czułam i przestałam, ale wyniki były wtedy już lepsze, tylko nikt mi tych badań z obciążeniem nie robił, tylko już tą zwykla. Wkrótce idę znowu na zlecone badania, to może dodatkowo zrobię prywatnie prolaktynę

Lincia , ale kurcze wysoka jest jak bez obciążenia...
Ja miałam normy do 24 , a miałam 27 i gin stwierdził , ze to wysoka i bralam bromergon + castangus wtedy i było ok ...
A nie mialas 41.4?
Castangus jest też na prolaktyne bez recepty.

wff2krhmvaem9yip.png

Znalazłam gdzieś przeliczenie i wg Twojej skali mam 20,7, myślisz że to może mieć wpływ na owu? Bo tak naprawdę testy miałam wszystkie negatywne.. zaraz wystawie ten z najmocniejszą kreską

Znalazłam gdzieś przeliczenie i wg Twojej skali mam 20,7, myślisz że to może mieć wpływ na owu? Bo tak naprawdę testy miałam wszystkie negatywne.. zaraz wystawie ten z najmocniejszą kreską
Monitoring da ci jasna sytuacje ... tsh,ft3,ft4 na jakim poziomie masz?miałaś kiedyś stymulowanie cykl ? a ta prolaktyne w którym dc robiłaś?progesteron badałas?masz regularne cykle ? no gdybać można w nieskończoność...

Ft3 i ft4 w normie, mam niedoczynność tarczycy, ale biorę euthyrox i wyniki mam ok, progesteronu nie badalam, cykle w miarę regularne co 28-32 dni, a prl robiona w pierwszej fazie, około 7dc

reklama
Prolaktyne akurat można zrobić w obojętnie jakim dniu cyklu , byle nie z samego rana , tak mi endo mówił ...
Może a nie musi mieć wpływ , mi gin mówił , ze dla starających się prolaktyna najlepiej w granicach 10 ...

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry