reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Lincia jak masz takie krotkie cykle to owu raczej nie mogła byc w 20dc...

Wcześniejszych nie mam bo apke musialam zainstaliwac na nowo.
Cykl ostatni , nawet potwierdzona owu na usg :

1477590825948.png

Cykl ten :

1477590855959.png

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1477590825948.png
    1477590825948.png
    61,2 KB · Wyświetleń: 143
  • 1477590855959.png
    1477590855959.png
    63,7 KB · Wyświetleń: 146
Mi się wydawało, że u mnie skacze, ale u Ciebie to dopiero jest szał :) też mam ochotę iść na monitoring i chyba od następnego cyklu się wybiorę... Pisalyscie, że dla starających się są inne normy tsh, a jeszcze coś oprócz tego powinno być inne niż dla kobiet, nie starających się?

Mi się wydawało, że u mnie skacze, ale u Ciebie to dopiero jest szał :) też mam ochotę iść na monitoring i chyba od następnego cyklu się wybiorę... Pisalyscie, że dla starających się są inne normy tsh, a jeszcze coś oprócz tego powinno być inne niż dla kobiet, nie starających się?
Ja ci nie powiem, bo dla mnie to normalnie czarna magia

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Lincia no ja mam ten cykl bardzo podupczony coś , więc wiesz , patrzeć idzie z przymrużeniem oka...
Peolaktyna też nie może być za wysoka badalas jaka masz? Ja mialam najwięcej 27 i leki dostalam na obnizenie i teraz w granicach 10 mam i lekow juz ni biorę ...
No chyba , ze castangus 2 dzień , ale on niby tez na regulacje cyklu.

wff2krhmvaem9yip.png

Z prolaktyna miałam problemy rok temu, potem mi obniżyli, zaraz zerkne jak wyglądały moje wyniki ostatnio, tempke mierze w ustach, codziennie koło 6:00 i przed wstaniem z łóżka

reklama
Do góry