reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Lincia jak masz takie krotkie cykle to owu raczej nie mogła byc w 20dc...

Wcześniejszych nie mam bo apke musialam zainstaliwac na nowo.
Cykl ostatni , nawet potwierdzona owu na usg :

1477590825948.png

Cykl ten :

1477590855959.png

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1477590825948.png
    1477590825948.png
    61,2 KB · Wyświetleń: 146
  • 1477590855959.png
    1477590855959.png
    63,7 KB · Wyświetleń: 149
Mi się wydawało, że u mnie skacze, ale u Ciebie to dopiero jest szał :) też mam ochotę iść na monitoring i chyba od następnego cyklu się wybiorę... Pisalyscie, że dla starających się są inne normy tsh, a jeszcze coś oprócz tego powinno być inne niż dla kobiet, nie starających się?

Mi się wydawało, że u mnie skacze, ale u Ciebie to dopiero jest szał :) też mam ochotę iść na monitoring i chyba od następnego cyklu się wybiorę... Pisalyscie, że dla starających się są inne normy tsh, a jeszcze coś oprócz tego powinno być inne niż dla kobiet, nie starających się?
Ja ci nie powiem, bo dla mnie to normalnie czarna magia

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Lincia no ja mam ten cykl bardzo podupczony coś , więc wiesz , patrzeć idzie z przymrużeniem oka...
Peolaktyna też nie może być za wysoka badalas jaka masz? Ja mialam najwięcej 27 i leki dostalam na obnizenie i teraz w granicach 10 mam i lekow juz ni biorę ...
No chyba , ze castangus 2 dzień , ale on niby tez na regulacje cyklu.

wff2krhmvaem9yip.png

Z prolaktyna miałam problemy rok temu, potem mi obniżyli, zaraz zerkne jak wyglądały moje wyniki ostatnio, tempke mierze w ustach, codziennie koło 6:00 i przed wstaniem z łóżka

reklama
Do góry