reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej dziewczyny
Bum, nessi WOW[emoji779][emoji779] brawa za odwage, super kolorki!!! Ja prawie 2 lata z czarnego do jasnego blondu schodzilam. Byl moment, ze mialam juz platynowe i, jak to ja, zaczelam kombinowac [emoji6] a teraz nie moge znalezc swojego koloru..

A odnosnie mojego tsh- bylam u lekarza i oczywiscie nie ma szans na leki zeby troche zredukowac bo tu norma jest do 4,5 [emoji20] rece opadaja...
Jedyne co to zrobia mi dokladniejsze badania krwi pod katem zakrzepicy (jest modna w mojej rodzinie). Dobre i tyle.

Bum wiem, ze pijesz 2 saszetki inofemu...przy castagnusie tez??
Ja go biore juz ponad miesiac i nie wiem czy inofem pic jeden czy dwa??

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Uzupełniony ;)
Screenshot_20161027-184751.png

Załączniki

• Screenshot_20161027-184751.png
    Screenshot_20161027-184751.png
    58,1 KB · Wyświetleń: 225
Lincia 55 no prosze jaki ladny wykres. Oby szlo juz tylko w gore.

Bum ja odzywek mam wpip , od a do z.
No a ze mam lojotokowe zapalenie skory to niestety nic nie moge uzywac bo sie zadrapie na smierc. Tragedia jakas. Odkad urodzilam wszystko mnie.dopada .. idzie sie wkurzyc.

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Mum ja z czarnego do jasnego blondu schodziłam tydzień , pomyśl jak moje włosy wyglądały [emoji23]
Ja pilam 2 saszetki onofemu , twraz pije miovarian też 2 saszetki i 2 tabletki castangusa rano [emoji4]

Lincia obstawialabym , ze owu byla w 15dc ...
Edit : 14dc

Carmen to masakra , może kiedyś przejdzie to [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

Mum ja z czarnego do jasnego blondu schodziłam tydzień , pomyśl jak moje włosy wyglądały [emoji23]
Ja pilam 2 saszetki onofemu , twraz pije miovarian też 2 saszetki i 2 tabletki castangusa rano [emoji4]

Lincia obstawialabym , ze owu byla w 15dc ...
Edit : 14dc

Carmen to masakra , może kiedyś przejdzie to [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png
Bum, czemu 14? Ja obstawialam 18-20, bo 20 widoczny skok, ale to mój pierwszy cykl z mierzeniem, więc się jeszze dobrze na tym nie znam :)

reklama
Lincia bo swoich wykresach wiem tak , ze tam gdzie jest najniższa to owu a potem wzrasta temp ...
Mogę się mylić , ale mi się tak wydaje ...
Zaraz ci pokaże moje.

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry