reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Witajcie dziewczyny
Mało pisze bo nie mam o czym [emoji57]
U mnie dziś 12 dc
Śluz płodny jest ale w jajnikach cisza, a teoretycznie jutro powinna być owulka
Myśle jednak ze przez przeziębienie albo się przesunie albo nie będzie jej wcale [emoji57]
Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

Dodam tylko jeszcze że mojego męża od wczoraj nie ma, więc zaczniemy działać dopiero jutro
Ten cykl jednak spisuje na straty [emoji17]

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

Mania oj tam od razu na straty , szyko nadrobice jutro zaległości [emoji4]

Nessi hehe szalona ruda [emoji23][emoji23]

A mi P napisał SMS-a , kochanie nie śpij wrócę z orzechowka , mlekiem i laysami haha [emoji23][emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Mania oj tam od razu na straty , szyko nadrobice jutro zaległości [emoji4]

Nessi hehe szalona ruda [emoji23][emoji23]

A mi P napisał SMS-a , kochanie nie śpij wrócę z orzechowka , mlekiem i laysami haha [emoji23][emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png
Wie jak zdobyć Twoje serce ... :D
M_ania - trzeba wyluzować ...nie zastanawiaj się ''na zaś''.

Wonderful witamy wieczorem [emoji5]

Cwaniak bo od jutra ma długi 5 dniowy weekend i dlatego taki haha , a zapewne tak napisał bo ja zawszw skrzacze jak on chce sobie film wlaczyc z pendriva , więc to przekupstwo , żebym z nim zapewne patrzyła [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Wonderful witamy wieczorem [emoji5]

Cwaniak bo od jutra ma długi 5 dniowy weekend i dlatego taki haha , a zapewne tak napisał bo ja zawszw skrzacze jak on chce sobie film wlaczyc z pendriva , więc to przekupstwo , żebym z nim zapewne patrzyła [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png
Oooo ...a co Wy za filmy po nocach oglądacie?
Bajki pewnie ...;)
Dla dorosłych :D

Do góry