Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niestety do mnie tylko z charakteruNessi jest ok ! [emoji108] dobrze , że żadna maechewa nie wyszła , chociaż ja tam lubie takie kolorki hehe [emoji2] .
Nes ten twój synus to chyba bardziej do małża podobny co? [emoji14]
Na prawdę ładny kolor. Chciałbym taki ale fryzjerka stwierdziła że z czerwonych nie da rady. Mały przystojniak, ja ryczalam na takich pierwszych uroczystościach. A jak małą do zerówki zaprowadziłam, jakby mi ktoś serce wyrwał.Rude, rude będą w słońcu dzięki moim siwym pasemkom
Tak bez flesza ale jeszcze mokre:
Zobacz załącznik 780269
A tu foty młodego ze ślubowania
Zobacz załącznik 780271
Zobacz załącznik 780272
Korci mnie by wziąć ten z FB skoro już ruda jestemMajka masz czerwone pokaz? [emoji4]
Nessi przynajmniej teraz do avatarka pasujesz [emoji23]
Szkoła to moje środowisko, to się akurat tego tak strasznie nie obawiałam Młody sobie świetnie radzi z tym dzikim otoczeniemNa prawdę ładny kolor. Chciałbym taki ale fryzjerka stwierdziła że z czerwonych nie da rady. Mały przystojniak, ja ryczalam na takich pierwszych uroczystościach. A jak małą do zerówki zaprowadziłam, jakby mi ktoś serce wyrwał.
Miałam ale bardzo źle się w nich czułam i poszlam do fryzjera żeby mi na brąz zrobiła a że stwierdziła że się nie da to mi go po prostu przyciemniła. Teraz mam już wysłany ciemno czerwony nic ciekawego.Majka masz czerwone pokaz? [emoji4]
Nessi przynajmniej teraz do avatarka pasujesz [emoji23]