reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi jest ok ! [emoji108] dobrze , że żadna maechewa nie wyszła , chociaż ja tam lubie takie kolorki hehe [emoji2] .
Nes ten twój synus to chyba bardziej do małża podobny co? [emoji14]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Majka masz czerwone pokaz? [emoji4]

Nessi przynajmniej teraz do avatarka pasujesz [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png
Korci mnie by wziąć ten z FB skoro już ruda jestem :p
Na prawdę ładny kolor. Chciałbym taki ale fryzjerka stwierdziła że z czerwonych nie da rady. Mały przystojniak, ja ryczalam na takich pierwszych uroczystościach. A jak małą do zerówki zaprowadziłam, jakby mi ktoś serce wyrwał.
Szkoła to moje środowisko, to się akurat tego tak strasznie nie obawiałam :p Młody sobie świetnie radzi z tym dzikim otoczeniem :D

Bum zauważyłam, że u mnie w 11 dni po owu przychodzi @ chociaż tak na prawde nie wiem już jak mam to liczyć bo wczoraj dopiero wieczorem miałam taki brązowy śluz a dopiero dzisiaj już normalnie....w tamtym miesiącu też tak było a nigdy wcześniej nie miałam takich dziwów! dopiero jak zaczęłam się starać...to wszystko jest jakieś nie hallo...w sobote ide robić badania hormonalne i skonsultuje je z ginem może mi coś przepisze...

Na razie nie mogę określić kiedy następna @ bo to jest nieobliczalne! jak wyczaje owu to wtedy podam Ci date następnej @

bananka 1dc liczysz od porządnego krwawienia nie plamienia [emoji5]
No ja też odkąd się staram mam cykle straszne wrr...
A tak na oko, jakiś przypuszczalny termin @ , żeby luki nie bylo ? [emoji6]
No ja za 3 dni powinnam mieć @ a sto proc , że nie będzie eh ...

Właśnie Nessi , chybs faktycznie wtedy mialam owu , widziałas wykres ?

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Do góry