reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

dzięki dziewczyny [emoji8]

Caremn no teraz będę farbowac tak bardziej na czerwono hehe , pruboj [emoji5]

Dzol w blond wiem , ze najlepiej , ale serio juz go dość mialam , zapewne jeszcze kiedys do niego wrócę [emoji6]

Na razie za kupilam dwie takie farby i w piątek poprawie [emoji5]

1477302477732.jpg

W sklepie mi babka oj ładnie , ale Pani ma włosy do tego.
A ja jej , faceta nie zmieniam to sobie włosy pozmieniam by nudno nie bylo [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1477302477732.jpg
    1477302477732.jpg
    75,4 KB · Wyświetleń: 301
reklama
dzięki dziewczyny [emoji8]

Caremn no teraz będę farbowac tak bardziej na czerwono hehe , pruboj [emoji5]

Dzol w blond wiem , ze najlepiej , ale serio juz go dość mialam , zapewne jeszcze kiedys do niego wrócę [emoji6]

Na razie za kupilam dwie takie farby i w piątek poprawie [emoji5]

Zobacz załącznik 779771

W sklepie mi babka oj ładnie , ale Pani ma włosy do tego.
A ja jej , faceta nie zmieniam to sobie włosy pozmieniam by nudno nie bylo [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png
Bum fiu fiu .... tej ja kiedy z tej serii Joanny farbowalam się na totalnie rudi - płomienna iskra,to był kolor [emoji38]

Bum bardzo ładnie wyglądasz wiadomo szkoda blondu ale coś sobie w życiu zmienić trzeba. Wszystko zależy jak ty się czujesz w tym kolorze. Ja zrobiłam sobie fest czerwień i strasznie źle się w niej czułam. Polecialam do fryzjera i tylko mi przyciemnił bo stwierdził że nie da się z tego brązu zrobić a teraz mi się nawet podoba ale odrosty już muszę zrobić.

reklama
Czekamy:) teoretycznie @ powinna przyjść w środę, ale cykl mi się poprzestawial i może przyjść nawet koło 30. Raczej nie liczę na to, że się udało, tym bardziej, że dzisiaj tempka spadła o 0,2. Ale cichą nadzieję mam dalej :)

Do góry