reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nie dziękuje żeby nie zapeszać
Pierwszy zrobiłam w sobotę - biało 25dc
drugi wczoraj rano - taki delikatny cien kreseczki -26dc
dziś mam 27 dc - 11 po ow i taki trochę mocniejszy, cała noc mi sie sniło że chciałam test zrobić ale nie miałam gdzie :)

reklama
hajmal ja widzę 2 kreski a monitor mam stary i kiepski. Po cichu gratuluję! Masz jakieś objawy? Który to Twój cykl starań?
Xbum u mnie dziś 23 dc i żadnych objawów nie mam. Jedynie to czasem mi nie dobrze, ale ja mam tak co miesiąc w tej drugiej fazie cyklu. Nawet za bardzo nie chce się wsłuchiwać w swój organizm, bo ostatnio zrobił mi psikusa, przed terminem miałam pełno objawów ciążowych, okres się spóźnił 2 dni i psycha też już była nakręcona, że to ciąża. Myślałam, że jak zrobię test to wyjdą 2 kreski a jak już go zrobiłam to tylko 1 była a wieczorem już małpa przylazła. Wtedy powiedziałam, że już nigdy w życiu się tak nie nabiorę.Więc teraz ostro się pilnuję. Z resztą mam silne przeczucie, że nic z tego w tym cyklu. Więc czekam już tylko na @.Co do tabelki to jak dostanę @ to wtedy Ci podam dane.
No to zaszalałaś z włoskami, czekamy na focię. Kolor fajny, teraz to będziesz ognistą kobietką. Ja za tydz. jak tylko dostanę pensję jadę pokupować sobie parę ciuszków. Dawno sobie nic nie kupiłam, a co trochę poszaleję. W dodatku to będzie pocieszenie jak dostanę @.

Bum bardzo fajny kolor - ale ty odważna jesteś. Kacha poczekaj może jednak to dobry miesiąc.
Ja staram się 2 cykl. Z objawów to zmieniły mi sie piersi są takie ciężkie i trochę bolą w środku , i dziś mnie mdli ale to akurat nie wiem czy nie psycha. Podbrzusze pobolewa juz któryś dzień z rzędu. Strasznie sie boje bo ostanie dziecko utraciłam.

Hajmal mnie nic na razie nie boli i moje przeczucie mi mówi na 100 % że z tego cyklu nici. Jakoś w ogóle już negatywnie jestem nastawiona na następne starania, nie wiem jak one będą wyglądać w listopadzie. Najchętniej to rzuciłabym już to wszystko w cholerę a rzeczy po moim synku, które mi zalumpiają garaż i piwnicę sprzedała za grosze. Ja też jestem po stracie i niestety strach przy następnej ciąży będzie większy. Fajnie, że nie musiałam tak długo czekać na powrót swojego dzieciątka.

Hej dziewczyny, dochodzę do siebie po przyjeździe z Polski... wczoraj wg obliczeń była owulacja - teoretycznie.... a ja zamiast się nakręcić na przytulanki to ja ryczałam :(
Nie wiem dlaczego, przestaje mnie cieszyć samo staranie bo i tak wiem że nic z tego nie będzie i nie czuje przyjemności z tego :/
Jestem nastawiona na operacje a mój mnie wyzywa że mam się nie nastawiać na negatyw :( ale nie potrafię

Hajmal szczerze gratuluję!!! :* :*

Hajmal.widac widac a co to za test??
Dokladnie Cie rozumiem tez strasznie sie boje chociaz teraz juz mniej..ostatnia ciaza okazala sie.biochemiczna wiadomo to.nie to.samo co stracic dziecko.ale.i tak czlowiek sie martwi i nie chce nastawiac ani cieszyc.
Najpierw sie wypatruje tych kresek a potem jest strach!!

Bum szalona Ty:p
A Ty testy owu robisz?

U mnie ok poki co.tylko cycki bola:D obsikalam juz 10 testow ciazowych o mamo juz od piatku czyli terminu @ mam mega mocne kreski

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Hajmal.widac widac a co to za test??
Dokladnie Cie rozumiem tez strasznie sie boje chociaz teraz juz mniej..ostatnia ciaza okazala sie.biochemiczna wiadomo to.nie to.samo co stracic dziecko.ale.i tak czlowiek sie martwi i nie chce nastawiac ani cieszyc.
Najpierw sie wypatruje tych kresek a potem jest strach!!
To faccele z rosmana tylko wzięłam ten tańszy bo stwierdzam zę szkoda pieniędzy bo i tak będzie biało a tu niespodzianka :)
Masz termin na czerwiec czy na lipiec ?

reklama
Dziś 22 , @Wonderful jak tam sytuacja??
@Zuzkon a ty , jakieś objawy ?

wff2krhmvaem9yip.png
u mnie przyszła @ planowa 22 jak w zegarku i zawieszamy na razie starania bo muszę dostać przedłużenie umowy o pracę, wtedy będziemy próbować dalej.

Do góry