reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nie dziękuje żeby nie zapeszać
Pierwszy zrobiłam w sobotę - biało 25dc
drugi wczoraj rano - taki delikatny cien kreseczki -26dc
dziś mam 27 dc - 11 po ow i taki trochę mocniejszy, cała noc mi sie sniło że chciałam test zrobić ale nie miałam gdzie :)

reklama
hajmal ja widzę 2 kreski a monitor mam stary i kiepski. Po cichu gratuluję! Masz jakieś objawy? Który to Twój cykl starań?
Xbum u mnie dziś 23 dc i żadnych objawów nie mam. Jedynie to czasem mi nie dobrze, ale ja mam tak co miesiąc w tej drugiej fazie cyklu. Nawet za bardzo nie chce się wsłuchiwać w swój organizm, bo ostatnio zrobił mi psikusa, przed terminem miałam pełno objawów ciążowych, okres się spóźnił 2 dni i psycha też już była nakręcona, że to ciąża. Myślałam, że jak zrobię test to wyjdą 2 kreski a jak już go zrobiłam to tylko 1 była a wieczorem już małpa przylazła. Wtedy powiedziałam, że już nigdy w życiu się tak nie nabiorę.Więc teraz ostro się pilnuję. Z resztą mam silne przeczucie, że nic z tego w tym cyklu. Więc czekam już tylko na @.Co do tabelki to jak dostanę @ to wtedy Ci podam dane.
No to zaszalałaś z włoskami, czekamy na focię. Kolor fajny, teraz to będziesz ognistą kobietką. Ja za tydz. jak tylko dostanę pensję jadę pokupować sobie parę ciuszków. Dawno sobie nic nie kupiłam, a co trochę poszaleję. W dodatku to będzie pocieszenie jak dostanę @.

Bum bardzo fajny kolor - ale ty odważna jesteś. Kacha poczekaj może jednak to dobry miesiąc.
Ja staram się 2 cykl. Z objawów to zmieniły mi sie piersi są takie ciężkie i trochę bolą w środku , i dziś mnie mdli ale to akurat nie wiem czy nie psycha. Podbrzusze pobolewa juz któryś dzień z rzędu. Strasznie sie boje bo ostanie dziecko utraciłam.

Hajmal mnie nic na razie nie boli i moje przeczucie mi mówi na 100 % że z tego cyklu nici. Jakoś w ogóle już negatywnie jestem nastawiona na następne starania, nie wiem jak one będą wyglądać w listopadzie. Najchętniej to rzuciłabym już to wszystko w cholerę a rzeczy po moim synku, które mi zalumpiają garaż i piwnicę sprzedała za grosze. Ja też jestem po stracie i niestety strach przy następnej ciąży będzie większy. Fajnie, że nie musiałam tak długo czekać na powrót swojego dzieciątka.

Hej dziewczyny, dochodzę do siebie po przyjeździe z Polski... wczoraj wg obliczeń była owulacja - teoretycznie.... a ja zamiast się nakręcić na przytulanki to ja ryczałam :(
Nie wiem dlaczego, przestaje mnie cieszyć samo staranie bo i tak wiem że nic z tego nie będzie i nie czuje przyjemności z tego :/
Jestem nastawiona na operacje a mój mnie wyzywa że mam się nie nastawiać na negatyw :( ale nie potrafię

Hajmal szczerze gratuluję!!! :* :*

Hajmal.widac widac a co to za test??
Dokladnie Cie rozumiem tez strasznie sie boje chociaz teraz juz mniej..ostatnia ciaza okazala sie.biochemiczna wiadomo to.nie to.samo co stracic dziecko.ale.i tak czlowiek sie martwi i nie chce nastawiac ani cieszyc.
Najpierw sie wypatruje tych kresek a potem jest strach!!

Bum szalona Ty:p
A Ty testy owu robisz?

U mnie ok poki co.tylko cycki bola:D obsikalam juz 10 testow ciazowych o mamo juz od piatku czyli terminu @ mam mega mocne kreski

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Hajmal.widac widac a co to za test??
Dokladnie Cie rozumiem tez strasznie sie boje chociaz teraz juz mniej..ostatnia ciaza okazala sie.biochemiczna wiadomo to.nie to.samo co stracic dziecko.ale.i tak czlowiek sie martwi i nie chce nastawiac ani cieszyc.
Najpierw sie wypatruje tych kresek a potem jest strach!!
To faccele z rosmana tylko wzięłam ten tańszy bo stwierdzam zę szkoda pieniędzy bo i tak będzie biało a tu niespodzianka :)
Masz termin na czerwiec czy na lipiec ?

reklama
Dziś 22 , @Wonderful jak tam sytuacja??
@Zuzkon a ty , jakieś objawy ?

wff2krhmvaem9yip.png
u mnie przyszła @ planowa 22 jak w zegarku i zawieszamy na razie starania bo muszę dostać przedłużenie umowy o pracę, wtedy będziemy próbować dalej.

Do góry