hajmal
Fanka BB :)
boję sie dziękować,
kacha ja Ciebie tak bardzo rozumiem, ja w 16 tc poroniłam mieliśmy już ubranka, wózek, łóżeczko, materacyk, przewijak, wanienkę, taki ładny kombinezon biały myślałam ze bedzie na chrzest bo synek miął sie urodzić za miesiąc w grudniu, kazałam mężowi to sprzedać ale uparł sie ze zostawi, tylko ja nie wiem czy dam kiedyś radę używać tych rzeczy
dokładnie nie wiem czy sie bardziej ciesze czy bardziej bojęNajpierw sie wypatruje tych kresek a potem jest strach!!
Przykro miu mnie przyszła @ planowa 22 jak w zegarku i zawieszamy na razie starania bo muszę dostać przedłużenie umowy o pracę, wtedy będziemy próbować dalej.
postaraj się być choć trochę dobrej myśli,Jestem nastawiona na operacje a mój mnie wyzywa że mam się nie nastawiać na negatyw ale nie potrafię
kacha ja Ciebie tak bardzo rozumiem, ja w 16 tc poroniłam mieliśmy już ubranka, wózek, łóżeczko, materacyk, przewijak, wanienkę, taki ładny kombinezon biały myślałam ze bedzie na chrzest bo synek miął sie urodzić za miesiąc w grudniu, kazałam mężowi to sprzedać ale uparł sie ze zostawi, tylko ja nie wiem czy dam kiedyś radę używać tych rzeczy