reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

boję sie dziękować,
Najpierw sie wypatruje tych kresek a potem jest strach!!
dokładnie nie wiem czy sie bardziej ciesze czy bardziej boję

u mnie przyszła @ planowa 22 jak w zegarku i zawieszamy na razie starania bo muszę dostać przedłużenie umowy o pracę, wtedy będziemy próbować dalej.
Przykro mi :(
Jestem nastawiona na operacje a mój mnie wyzywa że mam się nie nastawiać na negatyw :( ale nie potrafię
postaraj się być choć trochę dobrej myśli, :)

kacha ja Ciebie tak bardzo rozumiem, ja w 16 tc poroniłam mieliśmy już ubranka, wózek, łóżeczko, materacyk, przewijak, wanienkę, taki ładny kombinezon biały myślałam ze bedzie na chrzest bo synek miął sie urodzić za miesiąc w grudniu, kazałam mężowi to sprzedać ale uparł sie ze zostawi, tylko ja nie wiem czy dam kiedyś radę używać tych rzeczy

reklama
dzień dobry [emoji41]

Ja szykuje obiad , dziś P zaczyna prace juz normalnie, wiec nie ma labowania hehe ...

Hajmal widzę cień ! Kiedy betka [emoji110][emoji110]

Maziajka nie w tym cyklu nie robię testów , tylko ta nieszczęsna temp mierze .. [emoji5]

Wonderful ok to zostawie , wolne miejsce [emoji6]

Zuza a ty jak tam i @?

Macie moje włosy. Dziś za kupilam z joanny jakas porzeczkowa, bo kokor ponoc szybko schodzi i będę na razie poki co w podobnych kolorkach się malować [emoji6]

1477300084385.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1477300084385.jpg
    1477300084385.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 312
hajmal oj to późno straciłaś ciążę. Ja straciłam w 9 tyg. a dowiedziałam się w 12 tyg. Im dalej tym te przeżycia są gorsze. Współczuje Ci, że musiałaś przez to przechodzić. Wiem, że się boisz ale staraj się myśleć pozytywnie. Teraz już będzie wszystko w porządku. No to faktycznie nieźle się obkupiliście. Może z czasem przełamiesz się i to wykorzystasz. My mamy rzeczy po moim synku, ma 4,5 l. i cały czas coś po nim odkładamy a miejsca coraz mniej. Dobrze byłoby aby ten mały uparciuch w końcu się pojawił i zaczął te rzeczy wykorzystywać a potem szybko się ich pozbywać.

Bum ładnie Ci :)
w środę mam termin @ wiec poczekam do środy i zrobie bete a potem drugi raz w piątek, testy mam jeszcze 2 wiec będę testować dalej

Wygladasz dobrze w tym kolorze. Przy jasnej cerze ladnie wygladaja takie wloski.....ja tyz taki bladzioch jestem [emoji23] Moze niebawem tez sie skusze na cos - puki co musze scinac na krotko [emoji35]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

reklama
dzień dobry [emoji41]

Ja szykuje obiad , dziś P zaczyna prace juz normalnie, wiec nie ma labowania hehe ...

Hajmal widzę cień ! Kiedy betka [emoji110][emoji110]

Maziajka nie w tym cyklu nie robię testów , tylko ta nieszczęsna temp mierze .. [emoji5]

Wonderful ok to zostawie , wolne miejsce [emoji6]

Zuza a ty jak tam i @?

Macie moje włosy. Dziś za kupilam z joanny jakas porzeczkowa, bo kokor ponoc szybko schodzi i będę na razie poki co w podobnych kolorkach się malować [emoji6]

Zobacz załącznik 779765

wff2krhmvaem9yip.png
Dziękuje. Wyglądasz super, pasuje Ci. :)

Do góry