reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

anula szalona jaaa , nie wiem co mam z tymi włosami , ake szybko mi sie nudza [emoji46]

Mój P stwierdził , wszystko oprócz czarnego [emoji2]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Bum jebnij foteczke w calosci w lustrze!!!! Kurde kolor fajny bo ja mam swoj naturalny kolor. Tez bym.cos sobie zmienila ale i bez farbowania.je trace i na dodatek mam to zasrane lojotokowe zapalenie skory :/

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

anula szalona jaaa , nie wiem co mam z tymi włosami , ake szybko mi sie nudza [emoji46]

Mój P stwierdził , wszystko oprócz czarnego [emoji2]

wff2krhmvaem9yip.png
ale tobie każdy kolor pasuje [emoji38] ja czarny to w życiu ...źle się czuje w ciemnych kolorach ... Tera zapodaj sobie ombre/sombre [emoji38] choć już siwizna zaczyna wychodzić[emoji54]

Carmen tamten to miałam kiedyś , jeszcze siedze z farbą ide zaraz plukac , ale fotka z dzisiaj i tak bedzie srwdnio na jeza , lepiej w swietle dziennym bedzie , a moje żarowy w domu są masakryczne [emoji23][emoji23]
Oj ja bardzo trace , ale jedyny + ze mam ich bardzo duzo.

anula nie każdy nie hehe [emoji5] ee tam juz siwizna , nie przesadzaj [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

Carmen tamten to miałam kiedyś , jeszcze siedze z farbą ide zaraz plukac , ale fotka z dzisiaj i tak bedzie srwdnio na jeza , lepiej w swietle dziennym bedzie , a moje żarowy w domu są masakryczne [emoji23][emoji23]
Oj ja bardzo trace , ale jedyny + ze mam ich bardzo duzo.

anula nie każdy nie hehe [emoji5] ee tam juz siwizna , nie przesadzaj [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png
no byś się zdziwiła [emoji38] po lewej stronie mam plage hehe

Jutro Wam dodam ze światła dziennego , bo z lampą to z lampą odbite światło...
1477251219930.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1477251219930.jpg
    1477251219930.jpg
    64,9 KB · Wyświetleń: 221
Tak,daj fotke jutro
Ale w swietle wieczornym kolor ok. Zobaczymy jutro w dziennym.
Ja.dzieki Bogu tez mam duzo wlosow wiec moga leciec jak.co [emoji13]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

reklama
Do góry