Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale tobie każdy kolor pasuje [emoji38] ja czarny to w życiu ...źle się czuje w ciemnych kolorach ... Tera zapodaj sobie ombre/sombre [emoji38] choć już siwizna zaczyna wychodzić[emoji54]anula szalona jaaa , nie wiem co mam z tymi włosami , ake szybko mi sie nudza [emoji46]
Mój P stwierdził , wszystko oprócz czarnego [emoji2]
BUM susz i dawaj fotkę bo teraz wszyscy myślą że to tamte lekko spraneale tobie każdy kolor pasuje [emoji38] ja czarny to w życiu ...źle się czuje w ciemnych kolorach ... Tera zapodaj sobie ombre/sombre [emoji38] choć już siwizna zaczyna wychodzić[emoji54]
no byś się zdziwiła [emoji38] po lewej stronie mam plage heheCarmen tamten to miałam kiedyś , jeszcze siedze z farbą ide zaraz plukac , ale fotka z dzisiaj i tak bedzie srwdnio na jeza , lepiej w swietle dziennym bedzie , a moje żarowy w domu są masakryczne [emoji23][emoji23]
Oj ja bardzo trace , ale jedyny + ze mam ich bardzo duzo.
anula nie każdy nie hehe [emoji5] ee tam juz siwizna , nie przesadzaj [emoji6]