reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Patrycja ja wyszlam za maz w tamtym roku 06.06. Czerwiec extra miesiąc. Urodziny mam w czerwcu. Może w ciążę tez się uda w czerwcu zajść. Ale bym się cieszyla.
Kruczyca oj ty juz długo panienka nie będziesz ha ha ha!
Super wspominam ten czas przygotowań. Fakt ze stresu było mnóstwo ale i tak to dla mnie piękne chwile.
a długo sie starasz o dzidzie masz jakiś problem lub twój mąż?

Haha Tynka no cóż trzeba będzie być przykladna żona i Panią domu chociaż wole tytułów Menagerki Rodziny :D bardziej profesjonalnie :D i ludzie mają szacunek bo i tak nie zalapuja :D

Patrycja staramy się prawie 11 miesięcy. U mnie było podejrzenie endometriozy ale drugi lekarz zdecydowanie wykluczył po bardzo dokładnym USG i tego się trzymaj. Za to mój maz ma bardzo słabe nasienie - mamy zaledwie 4,2 mln wszystkich plemników i tylko 4,72% jest prawidłowych. Nawet do iui nie mamy po co się zglaszac narazie. W maju powtarzamy badania i wtedy od razu stymulacja i iui.
Kurde juz mnie mega korci żeby za miesiąc powtórzyć bo oboje jesteśmy mega niecierpliwi. Maz dzielnie łyka witaminy a jest tego mnostwo. Ja z reszta tez biorę sporo.

Kruczyca super funkcja menagerki rodziny! U nas początki na swoim były trudne ale juz się maz nauczył mi pomagać. Uwielbia robić pranie i na święta na kolanach łazienkę myl. Taka dumna z niego jestem ze jest taki dzielny:-)
Badanie nasienia zrobiliśmy to rozszerzone i placilismy 160 zł a podstawowe 60 zł ale są kliniki ze i 300 kosztuje. Zależy od danej placówki.

Chyba facetom trudniej wejść w to dorosle życie. Dziewczyny od zawsze w domu coś robiły. A tu facet od mamy idzie mieszkać z obca baba i ona jeszcze coś od niego chce haha :D straszne to musi być ;)

Kruczyca mój maz to noc zrobić nie umial. Jak go bez zupy zostawilam to na obiad płatki na mleku jadł bo nie umiał mięsa w piekarniku odgrzac. O ugotowaniu makaronu nie wspomne... Ja do dziś podejrzewam ze on nie umie herbaty zrobić hi hi

Haha no to mój trochę bardziej zaradny chociaż moja mamuśka uważa teraz ze ja nic nie robie bo K wie gdzie kawa herbata, nawet talerze, ze cukier się kończy itp :D

reklama
Mój mąż to super jedzonko robi :) ale i tak mi lepiej i najlepiej smakuje moje :D

U mnie jeszcze szwagierka jest ehhh , coś mnie brzuch boli ...

Do góry