reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

[emoji17]

1476865997390.png

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1476865997390.png
    1476865997390.png
    50,8 KB · Wyświetleń: 193
reklama
Witam się z wszystkimi. Pogoda okropna i nie nastraja zbytnio. Z kuchni chyba dziś nie wyjdę dostałam wór pieczarek i szatkuje żeby mieć na farsz do krokietow robie spaghetti a na krześle jyz prasowanie czeka [emoji28]
Na dokładkę odkryłam ze zostawiłam portfel w samochodzie u męża i ani kasy ani karty nie mam jak coś przybraknie. Pod przedszkolem musiałam stać i czekać aż ktoś bramkę otworze bo też na czip jest a karta w portalu.
Tez jestem/ byłam na staraczkach ale tu przyjemniej i dziękuję BUM ze mnie tu przygarnela [emoji9]

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Kacha inofem i inne tego typu suplementy niby wspierają gospodarkę hormonalna i moze warto spróbować, ja go trochę piłam, ale jakoś bez szału, fakt, ze waga trochę po nim spada, słodyczy po nim mi sie nie chciało i miałam lepszy humor. Ale ciazy brak :) warto brać witaminę E. W marcu zaszłam biorąc wit.e, acard i luteinę. Teraz biorę tylko witaminy z kwasem foliowym, a jak plamienia bedą dalej to muszę isc do gina zapewne po dupka lub luteinę.

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Bum implantacja moze być nawet 4dpo, wiec moze cos/ktoś sie tam rzeczywiście zagnieździło :) trzymam kciuki [emoji6]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Xbum zegarki przestawia się w ostatni weekend października. 31 października biorą urlop i aż 4 dni wolnego będę miała i sobie pośpię. Już powoli odliczam.
Ja już z wyrka wyszłam ale pomykam jeszcze w piżamie [emoji16]
Tak to jest jakchpre dziecko w domu siedxi [emoji57]

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

agnesis mi wlasnie ten inofem popierdzielil cykl teraz . bo pamietasz chyba 2 albo 3 cykle temu mialam progesteron z kosmosu ze z widelek mi wychodzila ciaza, czyli owu byla, a teraz plamienie mialam po tych saszetkach.

ada a ja Cię przygarnęłam , wszystkie a nie ino ja [emoji38] jej byś się krokietem podzieliła , ja nie mam pojęcia co dziś na obiad ... ale zaraz wyskocze z psem , a potem do sklepu to cos kupie [emoji4]

agnesis , chyba bardziej stawiam na popieprzony cykl , bo od początku z nim coś nie tak [emoji53]

Dzol nie , nie zrobię bo lapka mało kiedy odpalam i nie mam na to czasu , w ogóle by trzeba było ciągle coś przemieniać itp , więc odpada [emoji52]

Mania a nie musisz nigdzie wychodzić to po co się ubierać [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Dzol jedynie co mogę zrobić to pod suwaczkiem , tama druga wersja po kolei @ , ale pod każdym moim postem to bedzie [emoji5] więc nie wiem jak to z innymi czy się zgodzą [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry