reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Witam się porannie. Ale mi się nie chce wstawać do roboty. Niech już przestawiają te zegarki.
Propo wymiarów to mam 170 cm i 65 kg, moim marzeniem jest ważyć 62 kg. Ale że uwielbiam słodycze to trudno mi osiągnąć taką wagę. Muszę się cały czas pilnować żeby mieć to swoje 65 kg. Mój m ma 192 cm i 87 kg , nasz syn urodził się też duży (4kg i 60 cm- 1,5 tyg. przed terminem) i już widzę że w przyszłości będzie tak duży jak tatuś. W styczniu będzie mieć 5 lat i nr stopy ma 30.
Moja córcia urodziła się 4 kg i 59 cm
Jutro skonczy 5 lat i też już nosi rozmiar buta 30[emoji53] z tym ze my oboje wysocy ja 175 cm a mąż 182

Ja mam dosyć dużą nogę to pewnie odzidziczyła po mnie

Witajcie dziewczyny [emoji4]

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

carmen zgadza się, że byłam na wątku zapraszam 2017 ale tam jest teraz tak dużo nowych osób, że ciężko się piszę.
Agnesis ja też daję sobie czas do końca roku a jak się nie uda to w styczniu chyba odwiedzę swoją ginkę prywatnie. Też już mi psycha wysiada. Jeszcze mój m wczoraj przyniósł wózek z garażu po synku i go prał. W garażu coś zalało i trochę pobrudziło wózek a nie chciał go zapuścić więc wolał wyprać od razu. Kurcze niektórym to ciążenie tak łatwo przychodzi a inny mają pod górkę. Jak byłam w poniedziałek u tej nieszczęsnej ginki na nfz to w poczekalni było pełno ulotek na antykoncepcję. Popatrzyłam na nie i stwierdziłam, że dla mnie to jakaś abstrakcja. Przecież ja mogę się bzykać ile z wlezie w dni płodne i nie muszę nic stosować.Teraz leci 10 cykl starań. Nie wiem czy od następnego cyklu nie będę brała tego inofemu czy inofoliku. A Ty jako farmaceutka co polecasz dla starających się?

Hej [emoji41]

Patunia [emoji23][emoji23]

Kacha no faktycznie synka masz dużego [emoji5] a kiedy zegarki się przestawia? [emoji38]

Mania ja też jeszcze w wyrku , mała o 6 przyszła mi do wyrka i tak spalismy do 1o [emoji5]

Moja temp raczej sobie swiruje , więc nawet nie wiem czy ta owu była [emoji52]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Xbum zegarki przestawia się w ostatni weekend października. 31 października biorą urlop i aż 4 dni wolnego będę miała i sobie pośpię. Już powoli odliczam.

Do góry