reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
o kuźwa faktycznie, nie ogarniam kto ze staraczek jest tutaj ;-) obys miala racje Kochana ;-)

Bumek, to nie rob, bo duzo miejsca to bedzie zajmowac pod kazdym postem :rolleyes:

Bum zapraszam na krokiety jak masz ochotę
Dzol ja właśnie się tego boje ze ten inofen mi pop...rzy i chyba się na niego nie zdecyduje. jedyne co lekarz mi kazał sprawdzić skoro mam regularne cykle to TSH i mam 1.697 i nic więcej nie zalecił a ufam mu bardzo bo mogę liczyć ze nawet jak nie będzie miał czasu przyjąć mnie na wizycie na NFZ czy prywatnie to zawsze mogę do niego iść do szpitala.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

agnesis mi wlasnie ten inofem popierdzielil cykl teraz . bo pamietasz chyba 2 albo 3 cykle temu mialam progesteron z kosmosu ze z widelek mi wychodzila ciaza, czyli owu byla, a teraz plamienie mialam po tych saszetkach.
Potwierdzam. Na mnie tez podzialal tak jak nie mial [emoji6]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ada no ja wlasnie go odstawilam.wczesniej nic nie bralam i bylo oki, zero plamien. tez sobie zbadam przy okazji tsh, bo juz dawno nie robilam. moze cos tam sie popierdzielilo.

Ada no ja wlasnie go odstawilam.wczesniej nic nie bralam i bylo oki, zero plamien. tez sobie zbadam przy okazji tsh, bo juz dawno nie robilam. moze cos tam sie popierdzielilo.

ps. czy Twoje cyferki przy loginie to data urodzenia?

o kuźwa faktycznie, nie ogarniam kto ze staraczek jest tutaj ;-) obys miala racje Kochana ;-)

Bumek, to nie rob, bo duzo miejsca to bedzie zajmowac pod kazdym postem :rolleyes:
Wybaczcie dziewczyny że sie wtrące w wasz wątek ale szukałam dziewczyn ze staraczek i mam Was :D tu mi sie ukrywacie[emoji14]nonono ,będę tu sobie czasem zaglądać i podczytywać :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tylko wiesiolka biore i musze kupic castagnusa ale dopiero wtedy jak powroca plamienia w polowie cyklu. W tym cyklu musze tylko wykryc owu i zbadac progesteron tak jak wam mowilam. Zobaczymy jak bedzie [emoji34]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry