reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A mnie znow ogarnęła bezsenność wrrrr [emoji37]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Hajmal to facele prawda? U mnie one caly cykl wychodza jak Tobie .
Testy robię drugi miesiąc, w zeszłym miesiacu miałam trzy dni z lekkimi kreseczkami o takimi jak ta z wczoraj tylko na testach z allegro. Potem już było tylko biało, a wczoraj tak z ciekawości zobaczyłam jaki wychodzi żeby mieć porównanie :).
Tylko dziewczyny boli mnie trochę podbrzusze od wczoraj

Witam się porannie. Ale mi się nie chce wstawać do roboty. Niech już przestawiają te zegarki.
Propo wymiarów to mam 170 cm i 65 kg, moim marzeniem jest ważyć 62 kg. Ale że uwielbiam słodycze to trudno mi osiągnąć taką wagę. Muszę się cały czas pilnować żeby mieć to swoje 65 kg. Mój m ma 192 cm i 87 kg , nasz syn urodził się też duży (4kg i 60 cm- 1,5 tyg. przed terminem) i już widzę że w przyszłości będzie tak duży jak tatuś. W styczniu będzie mieć 5 lat i nr stopy ma 30.

Kacha moj Młody tez urodził sie 4kg i 61cm, tyle, ze nie wiem po kim taki wielki i nie mam pojęcia jak ja tego kloca urodziłam, przy moich mikro wymiarach [emoji23]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

agnesis mnie położna musiała nieźle naciąć aby wyszedł bo ponad 2 godziny miałam partych i główka pokazywała się i chowała. Jak nacięła krocze to mały wyskoczył od razu. No to przy Twoich wymiarach to faktycznie bohaterka z Ciebie.

Bum nie wiem kiedy bedzie następna @. Jak liczyć cykle po 28dni to wychodzi na 15.11 ale cykle mi sie cos skracają wiec pewnie bedzie szybciej [emoji55]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Kacha no nawet nie chce wspominać swojego porodu, długo wspomnienie o nim hamowało mi chęć na kolejne dziecko. Teraz myśle, ze jeszcze raz dam radę, nawet ja ma być tak zle. Poświęcę sie [emoji12]

reklama
Ja sobie daje czas do końca roku, po tym czasie jak nie wyląduje w psychiatryku bede męczyć gina o wszystkie możliwe badania i nie dam sie zbyć byle czym ;)

Do góry