reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

xbum mam 34 lata i synka 4 letniego. W styczniu mamy urodziny więc niebawem 4 zamienimy na 5.O syna starałam się rok i 5 miesięcy, robiliśmy badania ale wszytko było idealnie z nami. Zaszłam jak żyłam problemami rodziców. Rok temu byłam w drugiej ciąży, zaszłam w 4 tym cyklu na luzie. Niestety w 9 tyg. serduszko stanęło i po 3,5 tyg. chodzenia z martwym zarodkiem w listopadzie dowiedziałam się o mojej tragedii. Od razu były tabletki poronne a następnego dnia zabieg. Staramy się od lutego, cykle mam bardzo regularne, objawy na owulkę też ale nie wychodzi. Jeszcze wczorajsza wizyta u ginki mnie zdołowała.

reklama
ada z sądu , zawiało groźnie [emoji33]

kacha jak ja bylam na wizycie na nfz , jak powiedzialam , ze dosc często czuje jajnik to stwierdził , ze to mogą być jelita [emoji50]
Seksiorki były , wiec trzeba czekać ... Ponoć nawet 4 dni przed owu najlepiej sie seksic bo plemniki dojrzewają i sa lepsze [emoji4] Jeżeli miała kiepski sprzęt to wątpie , zeby ten płyn widziała. Moj gin prywatny ma dobry sprzęt i mówił , ze nawet na nim nie zawsze go widać [emoji53]
Infolik to chyba to samo co inofem a jest tanszy a chyba to samo , inofem pije 2x dziennie..

wff2krhmvaem9yip.png

jak ostatnio bylam na monicie, to gin powiedzial ze jest swiezo po owu. nic nie mowil o plynie ale gdy zapytalam czy jeszcze meza dzis meczyc to powiedzial ze nie ma takiej potrzeby bo juz jest po. kazal brac inofem, pilam 1 cykl i teraz odstawiam bo mialam plamienia 5 dni przed spodziewana @. jak mi sie skonczy clo to wtedy go bede pic. a ta lekarka jakas mloda? moim zdaniem doswiadczona by Ci napewno inaczej odpowiadala na pytania.

Dżoł 40 bym jej dała. Ja plamień w cyklu nie mam i też nie chce sobie krzywdy nim zrobić. Cykle mam jak w zegarku, po śluzie rozpoznaję owulkę.Wcześniej czułam po bólu jajnika, tylko ten lewy coś mi zakłóca ostatnio to czucie. Mam jeszcze swoją prywatną lekarkę i chyba do niej będę musiała się wybrać.

kacha ogolnie staram się od stycznia , inofem pije drugi miesiąc , ale razem z CLO , wiec nie wiem czyja tu bardziej zasługa będzie , ale z cyklu 55 picia inofemu + clo miałam 31.
Teraz ten cykl mam podobnie inofem + clo , ale następny miesiąc bedzie tylko na inofemie , wiec obejrzymy zmianę i czy jakaś jest [emoji4]
Napewno dzięki inofemu mam z jakieś 4kg na minusie , czuje sie lzejsza nie taka napompowana , mam lepsze samopoczucie [emoji5]
Zamawiam go na geminni , 52 zł za 60 saszetek wychodzi + przesylka.

Po pierwsze lekarz z nfz a oni za dużo nie mówią niz taki prywatny....

Dziewczyny, a moze dzis owu mam , qywa , ze tych testow nie zamowilam...
Choć wtedy jak byla czulam w lewy jajnik a teraz pusluje mi prawy [emoji50] nie lubię tego cyklu [emoji47]

wff2krhmvaem9yip.png

Bum w maju zmarła teściowa i cały czas się toczą różne sprawy w związku ze zrzeknieciem się majątku po niej (czytaj dlugow) dziś w sprawie o to byśmy mogli się zrzec za dzieci i jeszcze się pociągnie jakieś pół roku... będą dochodzić wszystkiego a już 3 rozprawy za nami.

Cały czas czytam co wy tam pijecie i zastanawiam się czy może też nie zacząć tylko żeby mi się cykle nie po...ly bo mam regularne.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ada oj to niezła teściowa była ...
Oby szybko się wyjaśniło i było ok [emoji108]
Inofem ogólnie to suplemnt diety nie lek , wiec jakbys 1 dziennie pila chyba by nie bylo zle [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry