reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

xbum mam 34 lata i synka 4 letniego. W styczniu mamy urodziny więc niebawem 4 zamienimy na 5.O syna starałam się rok i 5 miesięcy, robiliśmy badania ale wszytko było idealnie z nami. Zaszłam jak żyłam problemami rodziców. Rok temu byłam w drugiej ciąży, zaszłam w 4 tym cyklu na luzie. Niestety w 9 tyg. serduszko stanęło i po 3,5 tyg. chodzenia z martwym zarodkiem w listopadzie dowiedziałam się o mojej tragedii. Od razu były tabletki poronne a następnego dnia zabieg. Staramy się od lutego, cykle mam bardzo regularne, objawy na owulkę też ale nie wychodzi. Jeszcze wczorajsza wizyta u ginki mnie zdołowała.

reklama
ada z sądu , zawiało groźnie [emoji33]

kacha jak ja bylam na wizycie na nfz , jak powiedzialam , ze dosc często czuje jajnik to stwierdził , ze to mogą być jelita [emoji50]
Seksiorki były , wiec trzeba czekać ... Ponoć nawet 4 dni przed owu najlepiej sie seksic bo plemniki dojrzewają i sa lepsze [emoji4] Jeżeli miała kiepski sprzęt to wątpie , zeby ten płyn widziała. Moj gin prywatny ma dobry sprzęt i mówił , ze nawet na nim nie zawsze go widać [emoji53]
Infolik to chyba to samo co inofem a jest tanszy a chyba to samo , inofem pije 2x dziennie..

wff2krhmvaem9yip.png

jak ostatnio bylam na monicie, to gin powiedzial ze jest swiezo po owu. nic nie mowil o plynie ale gdy zapytalam czy jeszcze meza dzis meczyc to powiedzial ze nie ma takiej potrzeby bo juz jest po. kazal brac inofem, pilam 1 cykl i teraz odstawiam bo mialam plamienia 5 dni przed spodziewana @. jak mi sie skonczy clo to wtedy go bede pic. a ta lekarka jakas mloda? moim zdaniem doswiadczona by Ci napewno inaczej odpowiadala na pytania.

Dżoł 40 bym jej dała. Ja plamień w cyklu nie mam i też nie chce sobie krzywdy nim zrobić. Cykle mam jak w zegarku, po śluzie rozpoznaję owulkę.Wcześniej czułam po bólu jajnika, tylko ten lewy coś mi zakłóca ostatnio to czucie. Mam jeszcze swoją prywatną lekarkę i chyba do niej będę musiała się wybrać.

kacha ogolnie staram się od stycznia , inofem pije drugi miesiąc , ale razem z CLO , wiec nie wiem czyja tu bardziej zasługa będzie , ale z cyklu 55 picia inofemu + clo miałam 31.
Teraz ten cykl mam podobnie inofem + clo , ale następny miesiąc bedzie tylko na inofemie , wiec obejrzymy zmianę i czy jakaś jest [emoji4]
Napewno dzięki inofemu mam z jakieś 4kg na minusie , czuje sie lzejsza nie taka napompowana , mam lepsze samopoczucie [emoji5]
Zamawiam go na geminni , 52 zł za 60 saszetek wychodzi + przesylka.

Po pierwsze lekarz z nfz a oni za dużo nie mówią niz taki prywatny....

Dziewczyny, a moze dzis owu mam , qywa , ze tych testow nie zamowilam...
Choć wtedy jak byla czulam w lewy jajnik a teraz pusluje mi prawy [emoji50] nie lubię tego cyklu [emoji47]

wff2krhmvaem9yip.png

Bum w maju zmarła teściowa i cały czas się toczą różne sprawy w związku ze zrzeknieciem się majątku po niej (czytaj dlugow) dziś w sprawie o to byśmy mogli się zrzec za dzieci i jeszcze się pociągnie jakieś pół roku... będą dochodzić wszystkiego a już 3 rozprawy za nami.

Cały czas czytam co wy tam pijecie i zastanawiam się czy może też nie zacząć tylko żeby mi się cykle nie po...ly bo mam regularne.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ada oj to niezła teściowa była ...
Oby szybko się wyjaśniło i było ok [emoji108]
Inofem ogólnie to suplemnt diety nie lek , wiec jakbys 1 dziennie pila chyba by nie bylo zle [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry