reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A o syna się długo staralas?
O pierwszego synka to w 3 miesiacu starań się udało, a z drugim zaszłam w ciażę niespodziewanie w 1 cyklu, bez planowania tylko w kalendarz poparzyłam ze czas płodny ale żle sie skończyło niestety , może teraz bedzie dobrze. Tylko tyle mi zostało nadzieja

reklama
hajmal nie , no szybko się uda zobaczysz i będzie wszystko w porządku ! [emoji8]

Posprzatalam mieszkanie , wiec moge odpoczywać [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

Ale dzisiaj mialam zamówić inofem bo zostało i 2 i koze zamowie ten miovarin hmm , jednak witaminy tez potrzebne [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png

to nawet jak nie masz to też Ci się przyda ;)
możesz spróbować, a ten mivarin ma metyle więc tymbardziej myślę, że spoko
Hehehe no gin u mnie podejrzewał , ale powiedział, że nie mam ... A na twoje oko mam ? [emoji52]
No to zamowie 2 op tego , cenowo podonie wyjdzie i bede brac po 2 . [emoji5]
A ty jak tam ?

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
np te przesunięcia owu, pęcherzyków miałaś na usg od zawalenia, nadwaga ( nie chcę Cię urazić w żadnym wypadku, bo jam też przecież nie chuda :D)

Do góry