reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

hajmal czemu?...

Nessi oj to kuruj się szybko ! [emoji8]
A jak testy robilas?

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
no bo dopiero dziś rano doczytałam jak to jest z temperaturą, przynajmniej bym sie nie łudziła a tak czekam jeszcze tydzień na testy

Dzol nie. Pecherzyki u mnie sa i pękają. Ale i tak wszystko do doopy [emoji55]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Wszystkie ślady wskazują , że dzisiaj będzie owu, szczyt śluzu, pobolewanie w lewym jajcu :D Ale logika temu i fakty temu przeczą .. Owu wedle obliczeń wypada w sobotę, a testy jeszcze negatywne :)
Zatem nie zawsze objawy sugerują owulację :p
WP_20161018_008.jpg

Załączniki

• WP_20161018_008.jpg
    WP_20161018_008.jpg
    103,1 KB · Wyświetleń: 289
Wszystkie ślady wskazują , że dzisiaj będzie owu, szczyt śluzu, pobolewanie w lewym jajcu :D Ale logika temu i fakty temu przeczą .. Owu wedle obliczeń wypada w sobotę, a testy jeszcze negatywne :)
Zatem nie zawsze objawy sugerują owulację :p
Masz rację u mnie w 12dc był śluz smużki krwi a test pik był dopiero w 16dc a mysmy staraniami już wyczerpani byli

Dlatego się nie chcę nadwyrężać :D
Ostatnio zaszłam ze ''złotego strzału'' :) a NIE z ciężkiej pracy :p
Zresztą choroba mną targa ..więc nie mam jeszcze siły z gilem być ekstra seksowną :D

reklama
a no to chociaz tyle dobrego. mi gin na ostatniej wizycie powiedzial ze jak nie zajde w ciagu pol roku to trzeba bedzie zrobic badanie na droznosc jajowodow. w gabinecie przyjelam to do wiadomosci ale dopiero po wyjsciu sie zastanowilam co on powiedzial i przeciez skoro mialam juz zarodek (tylko bez serca) i dobrze sie umiejscowil to chyba musze miec drozne, nie? czy moze jest tak ze jest zarodek ktory dopiero wedruje do macicy? juz nic nie rozumiem.

Do góry