reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kacha to ona moze miec z 5 lat stazu. ja tez mam cykle regularne, owu wydawalo mi sie ze mam bo co miesiac bolaly jajniki a na usg wyszlo ze jak to gin powiedzial " jajniki mi wysiadły" i zapisal clo, pozniej miositogyn a teraz inofem

reklama
tęczowa no wiesz , gin by chyba wiedział czy jeden czy drugi, a nawet endo a stwierdzili , ze pcos nie mam , więc chyba trzeba im wierzyć ...
Oj tam nadwaga , dużej nie mam , nawet sama Wam pisalam , ze pytalam sie gina czy mam schudnac , stwierdził , ze nie muszę mam 172cm wzortu i 80kg ( w tym chyba po 5 kg kazdy cyc hehe , wiec moja waga i to po ciąży wydaje mi sie być ok , nawet dla mnie)
Mam nadzieję , ze szybko jednak w ciąże zajde i żadnego pcos nie ma [emoji23][emoji6][emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

tęczowa no 172 mam dokładnie hehe i to na płaskim bucie [emoji38]
No wydaje mi się , że jeden z trzech lekarzy by to stwierdził chociaż a endo tez wyniki badań miał a on sie na nich ponoć zna.. [emoji52] po żyjemy , zobaczymy [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

oj jak ja bym chciała mieć tak 160 cm :D, a mam tyle ile mam 154. Mój mąż ma 183 cm wzrostu :D
jeśli tak mówią lekarze to trzeba wierzyć, że wiedzą co mówią ;)

Bum to ty kruszynka jesteś. Ja jestem całe 5cm niższa od ciebie i 8kg cięższa i tez lekarz powiedział ze nie widzi potrzeby ale zastrzegł ze w ciąży będzie mnie mega pilnował i opr za każdy zbędny dostane [emoji28]

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Bum 172 - mogłabyś mi na czubek głowy napluć [emoji23] chciałabym mieć chociaż z 5cm więcej niż mam, moze wtedy nie wyglądałabym jak siostra swojego syna [emoji20]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
teczowa to są te moje jajca bez clo , w 11dc i 25dc. Chyba nie tak zle co , bo zes mnie wystraszyla...
1476794409034.jpg
1476794416517.jpg

Ada ja przed ciąża wazylam 60kg przy 172 hehe, ake w ciąży 35kg zgrublam i mi tak zostało [emoji6] , moj P sie z tego cieszy [emoji50]

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1476794409034.jpg
    1476794409034.jpg
    58,8 KB · Wyświetleń: 309
  • 1476794416517.jpg
    1476794416517.jpg
    86,9 KB · Wyświetleń: 313
Do góry