reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hey ja
Hej Carmen24
Jestem tu "nowa" tzn. podczytuje was od jakiegos czasu i widze, ze tez bierzesz castangus i inofem. To mozna laczyc razem?? Nie mieszkam w Pl (Ty chyba tez ;)) i nie mam sie kogo poradzic. W Uk sluzba zdrowia daje wiele do zyczenia...

Pozdrawiam cie i wszystkie staraczki ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE witam cie :) ja brałam przez troche czasu inofem i okres byl regularn. W tym cyklu niestety mam plemienia od 18 dc...wiec mam zamiar wylaczyc inofem a zacząć brać castagnusa. Ogolem można je łączyć z tego co wyczytalam.

reklama
Sorki wiadomość mi ucielo
Pisałam ze bralam tylko inofem jakiś czas, a ze plamie sobie od 18 dc to zamierzam wylaczyc inofem a brać tylko castagnusa. Z tego co wyczytalam to można laczyc.

Dzień dobry dziewczyny. Życzę szybko mijajajacych dni do wczekiwanego testowania tym które są już blisko tego dnia a pozostałym owocnych starań. U mnie 3dc a maz juz nie może się doczekać tych staranek.
Dziewczyny poratujcie co robić. Moja czterolatka goraczkowala od środy i dziś trafilysmy do szpitala. Zostałam z nią bo ona tylko z mamą. Pokoj z chłopczykiem który jutro wychodzi a drugi rope w uchu mial. Grunt ze nic zarazliwego. Ja 15 tc. Czy dobrze zrobilam zostając?? ,nie umiem wrócić do domu wiedząc ze moja mała tu w szpitalu.czy jak bede dbac o higienę jest szansa ze nie złapie nic. Kurfa leze i rycze

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Rene ryzyko jest zawsze bo wbrew pozorom to w szpitalach jest najwięcej wedrujacych zarazków. Ja tez nie zostawiła bym mojej samej. Przede wszystkim lekarz i osoby które do was przychodzą muszą na wejściu do sali myc ręce. Masz prawo w twoim stanie tego wymagać bo tu nie tylko chodzi o zdrowi córki ale i twoje. Lekarze chodzą od sali do sali i wielu z nich nie myje rąk.
Życzy szybkiego opuszczenia szpitala

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ale sen miałam teraz pamiętam go całego.
Szlam sobie ulica pieszo do szpitala. Poczułam ze cos mi wychodzi miedzy nogami. Dotknelam się reka i czułam skore....za moment mowie do mojego : Musze przec bo wychodzi!!!! I wyskoczył piękny bobas caly mokry i chyba dziewczynka byla....wlozylam jej najmniejszy palec do buźki i zaczelam oczyszczać buźkę...obłęd jakiś hehhee
I potem ktos mi na ulicy dal ręcznik i owinelam ja i doszłam do szpitala i tam zaczelo mi się w glowie kręcić bo za dużo krwi straciłam...no i zemdlalam. Na tym finish mojego snu.
Cokolwiek to znaczy w ogóle o niczym takim nie myślałam przed pójściem spać heheh. Ale fajne przeżycie, czuć bol na dole jak cie rozrywa nawet przez sen ahahaha

Rene bardzo uważaj, tak jak piszesz nie wychodź z sali ile tylko możesz żeby coś nie złapać i postaraj się żeby Ci ktoś wymienił żebyś odpoczęła.

Witaj MumToBe ;)

Carmen straszny sen

Musze czekać na to testowanie jeszcze tydzień, mam nadzieję że się uda go jakoś szybko przeżyć bo dla mnie takie czekanie jest bardzo stresujące, ciągle myślę i myślę tylko o tym, wg kalendarza mogę bete robić najwcześniej za tydzień w poniedziałek, tym razem ją zrobię na pewno

Cos na dobry humor z rana :)
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=641459506014790&id=618726788288062
[emoji23][emoji23][emoji23]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Luska trzymam podwójnie :)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Majka ja dopiero 30go , wiecz czasu a czasu [emoji52]

Luska [emoji110][emoji110]

Głodna jestem , trzeba iść śniadanie zrobić [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry