reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hey ja
Hej Carmen24
Jestem tu "nowa" tzn. podczytuje was od jakiegos czasu i widze, ze tez bierzesz castangus i inofem. To mozna laczyc razem?? Nie mieszkam w Pl (Ty chyba tez ;)) i nie mam sie kogo poradzic. W Uk sluzba zdrowia daje wiele do zyczenia...

Pozdrawiam cie i wszystkie staraczki ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE witam cie :) ja brałam przez troche czasu inofem i okres byl regularn. W tym cyklu niestety mam plemienia od 18 dc...wiec mam zamiar wylaczyc inofem a zacząć brać castagnusa. Ogolem można je łączyć z tego co wyczytalam.

reklama
Sorki wiadomość mi ucielo
Pisałam ze bralam tylko inofem jakiś czas, a ze plamie sobie od 18 dc to zamierzam wylaczyc inofem a brać tylko castagnusa. Z tego co wyczytalam to można laczyc.

Dzień dobry dziewczyny. Życzę szybko mijajajacych dni do wczekiwanego testowania tym które są już blisko tego dnia a pozostałym owocnych starań. U mnie 3dc a maz juz nie może się doczekać tych staranek.
Dziewczyny poratujcie co robić. Moja czterolatka goraczkowala od środy i dziś trafilysmy do szpitala. Zostałam z nią bo ona tylko z mamą. Pokoj z chłopczykiem który jutro wychodzi a drugi rope w uchu mial. Grunt ze nic zarazliwego. Ja 15 tc. Czy dobrze zrobilam zostając?? ,nie umiem wrócić do domu wiedząc ze moja mała tu w szpitalu.czy jak bede dbac o higienę jest szansa ze nie złapie nic. Kurfa leze i rycze

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Rene ryzyko jest zawsze bo wbrew pozorom to w szpitalach jest najwięcej wedrujacych zarazków. Ja tez nie zostawiła bym mojej samej. Przede wszystkim lekarz i osoby które do was przychodzą muszą na wejściu do sali myc ręce. Masz prawo w twoim stanie tego wymagać bo tu nie tylko chodzi o zdrowi córki ale i twoje. Lekarze chodzą od sali do sali i wielu z nich nie myje rąk.
Życzy szybkiego opuszczenia szpitala

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ale sen miałam teraz pamiętam go całego.
Szlam sobie ulica pieszo do szpitala. Poczułam ze cos mi wychodzi miedzy nogami. Dotknelam się reka i czułam skore....za moment mowie do mojego : Musze przec bo wychodzi!!!! I wyskoczył piękny bobas caly mokry i chyba dziewczynka byla....wlozylam jej najmniejszy palec do buźki i zaczelam oczyszczać buźkę...obłęd jakiś hehhee
I potem ktos mi na ulicy dal ręcznik i owinelam ja i doszłam do szpitala i tam zaczelo mi się w glowie kręcić bo za dużo krwi straciłam...no i zemdlalam. Na tym finish mojego snu.
Cokolwiek to znaczy w ogóle o niczym takim nie myślałam przed pójściem spać heheh. Ale fajne przeżycie, czuć bol na dole jak cie rozrywa nawet przez sen ahahaha

Rene bardzo uważaj, tak jak piszesz nie wychodź z sali ile tylko możesz żeby coś nie złapać i postaraj się żeby Ci ktoś wymienił żebyś odpoczęła.

Witaj MumToBe ;)

Carmen straszny sen

Musze czekać na to testowanie jeszcze tydzień, mam nadzieję że się uda go jakoś szybko przeżyć bo dla mnie takie czekanie jest bardzo stresujące, ciągle myślę i myślę tylko o tym, wg kalendarza mogę bete robić najwcześniej za tydzień w poniedziałek, tym razem ją zrobię na pewno

Cos na dobry humor z rana :)
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=641459506014790&id=618726788288062
[emoji23][emoji23][emoji23]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Luska trzymam podwójnie :)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Majka ja dopiero 30go , wiecz czasu a czasu [emoji52]

Luska [emoji110][emoji110]

Głodna jestem , trzeba iść śniadanie zrobić [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry