reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej dziewczyny rzadko pisze ale czytam ciagle.U nas chyba sie udalo dzis 10 lub 11 dpo i test pozytywny do tej pory z szoku wyjsc nie moge! Winowajcom moich niepowodzen byl progesterob pierwszy cyll z dupkiem i castangusem i zaskoczylo mam nadzieje tylko ze nie skonczy sie tak jak ostatnio biochemiczna..

Agnesis ja tez nie chcialam testowac a tu dzisienszy sen o pozytywnym tescie mnie zmoblizowal.

Bum ewidentnie po owu trzymam kciuki!! Bierz dupka i zaciskaj nogi!!

Dzol.ja odstawialam.na.@ acard po @ bralam co drugi dzien a po owu juz dziennie.

Zobacz załącznik 778738

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje! Kiedy na bete?

reklama
Maziajka aaaaa gratuluje ! [emoji8][emoji8][emoji8] a czytalam tak watek o planowaniu płci czasem i pisalas , ze chyba nic z tego a tu proszę pozytyw [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

Maziajka gratulacje :)
lekarz mówił żeby brac acard jak sie tylko dowiem ze w ciazy jestem. Brałam po ow jak tak jak dziewczyny pisałam odstawiam na @ tylko nie wiem czy go mogę brac bo mnie strasznie żyły w nogach bolą te główne od wnętrza nóg, ddimery miałam ok badania inne też i teraz trochę sie boje go brac.
Chyba jeszcze sie na czerwiec załapiesz :D ?

Bum bo ja co.miesiac sie tak nakrecalam ze tak doszukiwalam sie Bog wie czego i dupa z tego byla.Ale od wczoraj juz czulam ze jednak sie udalo nawet mojemu ppwoedzialam ze chyba tak.No i czulam implantacje jestem pewna na 100% ze to bylo to.

Artemida robilam dzis wyniki niedlugo ale zrobilam 2 testy wiec to chyba formalnosc bardziej bede sie stresowac w sr na ppwotorce bety..

Maziajka wiec ja tez jutro zatestuje. Zmotywowałaś mnie [emoji1] choć ciagle plamie, wiec i tak doopa bedzie [emoji24][emoji24]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Bum w piatek caly dzien czulam takie dziwne bole brzucha jakby mi sie tam cos rozciagalo tak jakbym duzo poskakala czy na trzepaku sie rozciagala .Zle sie tez czulam caly dzien mega oslabiona zmierzylam sobie nawet temp bo myslalam ze goraczka a tutaj szok 35.2 .Wieczorwm jak juz lezalam w lozku to czulam w ppdbrzuszu na wysokosci wzgorka lonowego mniej wiecej na srodku takie szczypanie i wtedy pomyslalam ze to to bo nigdy niczego podobnego nie czulam nawet poklaskalam wtedy brzuch i mowie " zakopuj sie na 9 mies".W sobote wieczorem dziwnie zaczelo mi wszystko smierdziec.Implantacja byla wiec 7 lub 8 dpo( owulacja albo w czwartek wieczorem albo piatek rano na 100% nie moge okreslic) czyli w zasadzie ksiazkowo bo najczesciej jest wlasnie 8 dpo.

Hajmal cykle mam 27-28 dniowe.

Agnesis kciuki!!

reklama
Do góry