reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bumek ja tez przerwę będę miała taką dłuższą, zreszta juz sobie odpuściłam bo nie ma sensu dobijać sie tak samemu.
Jedyne co to chce wyczaić owu i 9dpo zrobić progesteron. Jak problem nie będzie tkwil w progesteronie to tez będę się nadal głowiła co i jak.
Ogolem robiłam jeden test owu i ciążowy i ani ten, ani ten pozytywny heheee takze "wiem ze nic nie wiem " :D

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny poratujcie co robić. Moja czterolatka goraczkowala od środy i dziś trafilysmy do szpitala. Zostałam z nią bo ona tylko z mamą. Pokoj z chłopczykiem który jutro wychodzi a drugi rope w uchu mial. Grunt ze nic zarazliwego. Ja 15 tc. Czy dobrze zrobilam zostając?? ,nie umiem wrócić do domu wiedząc ze moja mała tu w szpitalu.czy jak bede dbac o higienę jest szansa ze nie złapie nic. Kurfa leze i rycze

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

I tak ogółem sobie mysle dziewczyny,ze u mnie to jednak wina tego inofemu.
Hmmm zastanawiam się czy może jednak nie zażywać samego castagnusa , bo ponoć on wyregulowuje cykle i nie ma się dzieki niemu plamien w połowie. Zaraz poszukam na necie i cos sobie skrece i sprobuje tego. Chyba cos musi dobrze na mnie podziałać:)
Hej Carmen24
Jestem tu "nowa" tzn. podczytuje was od jakiegos czasu i widze, ze tez bierzesz castangus i inofem. To mozna laczyc razem?? Nie mieszkam w Pl (Ty chyba tez ;)) i nie mam sie kogo poradzic. W Uk sluzba zdrowia daje wiele do zyczenia...

Pozdrawiam cie i wszystkie staraczki ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Rene , jezeli dzieci nie mają żadnych wirusowek to chyba nic się nie stanie , gorzej jakby jakis wirus był .
Moze wytlumacz jej jutro , ze musi zostać sama...

Mum raczej można łączyć bo castangus jest ziołowy a inofem to suplement diety .

Mnie coś ogarnęło , że teraz ja nie umie spać .... [emoji52]

wff2krhmvaem9yip.png

Rene a długo macie być w szpitalu? Myśle, ze nie powinnaś sie niczym zaraic jak będziesz ciagle myć ręce i unikać innych dzieci. A po powrocie do domu wszystko do prania na conajmniej 60st. i prasowanie :) wybijesz ewentualne bakterie i wirusy.

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Witam sie o swicie [emoji6] Bumek poprosze o zmiane w tabelce. Nastepna @ ok. 16.11. Po inofemie mi sie skrocilo do 28 dc. Moze to i lepiej [emoji6] ale teraz ciezko przewidziec date nastepnej [emoji45] jeszcze 3 dni i clo [emoji41]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny. Córki samej nie zostawię nie ma opcji nawet. Myślę ze wiki nic doraźnego nie dolega to pobyt będzie krótki. Nie wychodzę stad tyle co do toalety.
Pomyślcie czasem i trzymajcie kciuki [emoji20]. Boje sie o tą ciążę ,jedno dziecko juz mi zmarło

reklama
Wydaj
Dziewczyny poratujcie co robić. Moja czterolatka goraczkowala od środy i dziś trafilysmy do szpitala. Zostałam z nią bo ona tylko z mamą. Pokoj z chłopczykiem który jutro wychodzi a drugi rope w uchu mial. Grunt ze nic zarazliwego. Ja 15 tc. Czy dobrze zrobilam zostając?? ,nie umiem wrócić do domu wiedząc ze moja mała tu w szpitalu.czy jak bede dbac o higienę jest szansa ze nie złapie nic. Kurfa leze i rycze

Wydaje mi się ze w szpitalu jest zawsze jakies ryzyko ale wystarczy ze będziesz ręce sobie sterylizowala , kup sobie taka mala buteleczkę tutaj są. Używa sie bez spłukiwania a jak nie to poproś w szpitalu bo nigdy nie wiadomo.

Do góry