reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

agnesis to będziemy czekać i kciukasy trzymać ! [emoji110][emoji110]

ada dopisana [emoji736]
Aktualizacja :

1476640020092.jpg
1476640026112.jpg
1476640033712.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1476640020092.jpg
    1476640020092.jpg
    58,4 KB · Wyświetleń: 189
  • 1476640026112.jpg
    1476640026112.jpg
    56,3 KB · Wyświetleń: 186
  • 1476640033712.jpg
    1476640033712.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 190
reklama
A ja dalej plamie. zastanawiam sie czy na apce nie zaznaczyc tego jako poczatek okresu. Moze przez ten acard mam "wodnisty" brazowawy okres? Mysle czy nie odstawic inofemu i reszty wit. i brac tylko kwas i clo czyli to, po czym zaszlam 2 razy.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Dzol moze faktycznie nie każdemu musi służyć taka ilość specyfików, choć ja odstawiłam wszystko i mam największe jaja w życiu [emoji23] ale moze zwyczajnie moj organizm odbił sobie teraz ten cały stres i nerwy, a za chwile wróci do normy :):):)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Dzol ciekawe , moze to faktycznie @ , choc za barfzo mi sie nie wydaje ...

agnesis zapewne wroci do normy a może pozytwnie cię zaskoczy [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

Ja od 18dc plamie z przerwami. Testy niestety negatywne. Dzis rano miałam takie bóle ze juz sobie mówiłam: Eh na pewno zaraz poleci...podcieralam sie i co..i miałam dzis przezroczysty śluz. Nawet nitek nie mam.
Nie mam pojecia czy mi się okres rozkręci czy jak...hmmmm..oglupialam troche a tobie agnesis życzę dwóch kreseczek :*

I tak ogółem sobie mysle dziewczyny,ze u mnie to jednak wina tego inofemu.
Hmmm zastanawiam się czy może jednak nie zażywać samego castagnusa , bo ponoć on wyregulowuje cykle i nie ma się dzieki niemu plamien w połowie. Zaraz poszukam na necie i cos sobie skrece i sprobuje tego. Chyba cos musi dobrze na mnie podziałać:)

Carmem może owu ? [emoji41]
Ale inofemu nie pijesz pierwszy cykl , więc to chyba nie z niego...
Ja pije i nie mam żadnych plamien itp...

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Do góry