reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No ja biore zawsze od 3 dnia po owulacji od rana, czyli kak owulke miałam w niedziele to zaczęłam brać luteine od srody rano, ale może Tobie lekarz inaczej zalecił

Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
agnesis w tym cyklu seksior co drugi dzień , więc mam nadzieję, że się uda hehe , ale jak mialam endo ciulate w 12dc jak po owu to z drugiej strony nici [emoji52]

Mania no ja ogolnie mialam brać od 16go , ale sie wstrzymalam , zeby zobaczyć czy ta owu bedzie, mi gadal , ze 2 dni po owu max.

Majka bedzie , bedzie , my i tak w tym cyklu jakies ochoty na siebie mamy , ten seks jest calkiem inny [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Zrobiłam sobie pyszne śniadanko na pociesznie. Czuje sie jakbym okres dostała, choć na razie dużo zabarwionego śluzu.
1476608168-hvm3pk.jpeg

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Carmen wypuszcza go do czasu pełnego wytrzeźwienia. 48 h trzymają tylko jesli by popelnil czyn z art. Swoją drogą informacji tel mogą ale nie muszą ci udzielić mimo ze jesteś jego żoną matką itd. Człowiek jest dorosły. Kolejna sprawa to taki areszt kosztuje i tu już wam współczuję. A z prawkiem jesli prowadził faktycznie i go zatrzymali to na pewno moze sie pozegnac na jakiś czas plus mandat,tez nie maly

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ciekawe jak we Włoszech sprawa wyglada, bo włosi temperament maja niczego sobie, wiec pewnie tez na gazie jeżdżą ;)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Do góry