reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Rekordowe kary za jazdę po pijanemu we Włoszech
Włosi bardzo ostro obchodzą się z pijanymi kierowcami. Kary za jazdę w stanie nietrzeźwości wahają się od 1,5 tys. do 5 tys. euro. W przypadku, gdy ktoś nie posiada odpowiedniej kwoty na uiszczenie mandatu, jego samochód zostaje zlicytowany. [emoji33][emoji33][emoji33]

Link do: Ile może wypić kierowca we Włoszech, aby mógł dalej prowadzić samochód? - Beszamel.se.pl

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
carmen przykro mi zę cie coś takiego spodkało,
Bum wyglada na to zę jednak któreś z jajeczek albo wiecej niż jedno dojrzało, Co to ten dupek - duphastron ?

Mania przez 10 dni 2 tabletki dziennie... Nic no zobaczymy co to będzie , teraz najgorsze wyczekiwanie...

agnesis śniadanko przy świecy no , no [emoji5]

Carmen aaa teraz doczytalam , chyba bym jaja uciela ! Współczuje kochana i tulee [emoji8]

hajmal tak duphaston [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

Bum podgrzewam sie :D

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Hej dziewczyny. Ja już po monicie. Jajniki zapchane pęcherzami. Do końca roku D robi badanie nasienia. A ja z początkiem roku jadę do polski na zabieg laparoskopi i pobieranie wycinków z jajników. Boję się :-(

Także już klamka zapadła :-( ostatnie 3 miesiące szansy.

Jedyne co mam prawidłowe to endometrium.

Jajniki już za duża błonę wytworzyło i nie wypuszcza nic. W przyszłym cyklu jeszcze będę miała zastrzyk na pękanie pęcherzyka. Wiem jedno nie chce mi się już nic.

Mój nadal twierdzi że się uda do końca roku. Nawet tak czuje i jest pewien. Ja tej pewności nie mam. A owulacji sama sobie nie wywołam ani mąż :-(

Do dupy to wszystko :-(

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie o swicie [emoji23] u mnie po plamieniu plawie sladu nie ma ale brzuch ćmi jak na @ takze czekam na @.

Carmen wspolczuje nieodpowiedzialnego meza, tym bardziej ze nie jestescie "u siebie".

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

agnesis no poranek zapowiada się super hehe , a co na obiad? [emoji4]

Mania kurcze szkoda , no ale trzeba być dobrej myśli , ze w tym się uda ! [emoji123]
A jak ty bierzesz lutke , masz pod język?

Artemida a za tydzień masz przyjechać na podgląd czy coś? [emoji4]

Dzol kurcze u ciebie tez dziwna sytuacja , a ty robilas test?...

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
agnesis no poranek zapowiada się super hehe , a co na obiad? [emoji4]

Mania kurcze szkoda , no ale trzeba być dobrej myśli , ze w tym się uda ! [emoji123]
A jak ty bierzesz lutke , masz pod język?

Artemida a za tydzień masz przyjechać na podgląd czy coś? [emoji4]

Dzol kurcze u ciebie tez dziwna sytuacja , a ty robilas test?...

wff2krhmvaem9yip.png
Nie dopiero na 6 listopada mam wizytę. Bo dopiero wtedy będzie lekarka. W tym cyklu już jej nie zobaczę. Więc mogę odpuścić. Dziś ostatni dzień biorę clo a potem od 16 dupka

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry