reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

bananka moj P mi mówi , ze gdzieś widział u nas , chyba przy tesco nawet , ale nie jezdzimy ...
Ja test sobie zakupie na gemini w poniedziałek inofem będę zamawiać bo zostało mi ino jeszcze na 3 dni , więc pinki tam są za 2.99 zł , gdzie w aptece daje 11 zł ... [emoji4]

ada oj przykro mi [emoji46] , ale zbieramy siły na następny cykl kochana ! [emoji8]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Trochę jestem rozczarowana moim lekarzem. Myslalm ze może będzie chciał zrobić monitoring a tu nic. TSH tylko kazał zrobić i USG zrobił i dał zielone światło do działania.
Dzieki Bum za wsparcie. Czytam was cały czas.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Mój lekarz przyjmuje i tak i tak. Ostatnio przyjął mnie na wizytę z dnia na dzień bo nie chciałm czekać kolejny miesiąc na kontrole ogólna pobranie wymazu i rozmowę. Nie mogę ogólnie narzekać bo jest dobry. Pewnie jak to w naturze kobiet bywa myślimy zawsze do przodu.
Trzeba odgonic smutki przyszłyc uśmiech i jutro przywitać nowy dzień wstajac prawa noga [emoji1] i nawa nadzieja

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

ada no to trzeba wierzyć , że w tym cyklu się uda kochana ! [emoji8]
A jak coś to gin napewno zaleci coś konkretnego [emoji4]
Nie poddajemy się.

Uciekam spać kobietki , do jutra ! [emoji112][emoji8][emoji285]

wff2krhmvaem9yip.png

Aktualizacja [emoji235]
Kochane tabelka znajduje się na 1 stronie naszego wątku [emoji242]
1476567192583.jpg
1476567200293.jpg
1476567205066.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1476567192583.jpg
    1476567192583.jpg
    54,9 KB · Wyświetleń: 275
  • 1476567200293.jpg
    1476567200293.jpg
    55,2 KB · Wyświetleń: 278
  • 1476567205066.jpg
    1476567205066.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 279
Carmen a boli Cie cos przy tych plamieniach?

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Boli jak przy okresie :\
Może to wina cyst czy ciul wie czego.....

Ada nie smutaj .. Chociaż osobiście cie rozumiem.
Ja juz 3 razy sie rozczarowalam...chyba kiedyś się mysi udać co :) ....jest 12 w nocy a ja dopiero zladowalam. Po 22 dopiero pizze jadlam a po 11 ciasto. I jak tu nie tyć haha.

Bum butki wizualnie mi sie bardzo podobają, tylko pytanie czy sa ciepłe i czy nie przemokna na śniegu.
Carmen to rzeczywiście okres sie chyba rozkręca i zaczął od długiego plamienia. Ja zaczęłam plamić na dwa tyg przed @ wiec to cos innego.
Co prawda wczoraj to była tylko jednorazowo kropka brązowego śluzu, ale dzis już chodzę gotowa na wszystko [emoji55]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
A tak w ogóle to witam o świcie :p
Obudził mnie okropny ból głowy, w zasadzie to poszłam z nim spać, ale liczyłam na to, że przejdzie i doopa. Teraz zamknęłam sie w łazience z inhalatorem i kawa, wzięłam paracetamol i liczę na cud. Potrzebuje antybiotyku, ale chyba wstrzymam się do @, 5 dni przeżyje albo wyleczę innymi sposobami.

Do góry