reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Witam się i ja okropnie wkur.....na!!!!!!!!
Mój mąż wczoraj wrócił sam sobie do baru..dobra ciul to nic takiego bo pracuje całymi dniami aż śdo soboty niekiedy w niedziele. Bar kawałek od domu a on se pijany pojechał samochodem . Tam się jeszcze zachlal i ponoc, ponoc po 3 policja gp zatrzymala. Ale kurw...gdzie!!!! Na osiedlu niemożliwe!!!! Od wczoraj go nie widziałam. Nic nie wiem. I slad o nim zaginal!!! Zajeb..ie go!!! Mieliśmy jechać dzis firany kupic, lampy bo jestem bez swiatla i cieple ciuchy dla malej i gumaki bo ze wszystkiego powyrastala!!!! Dziewczyny jakbym mogla to bym zabiła. Jak ja bym sobie sama poszla pic to by mi jazdy zrobil ze się zachowuje jak singiel a im to wszystko wolno....jak mu zabiorą prawo jazdy to będę się smiala!!! Taki durny debil z niego.
Mnie dzis brzuch boli, bardzo mocno a krwi nie ma. Tylko przezroczysty śluz widzę!!!!!!
Aha oka nie zmrozylam!!! Ale mu dam popalić!!! Tylko kiedy kurde go wypuszcza!!!!!

reklama
O ja pierdziele! Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak się czujesz... Zrób mu piekło w domu jak go wypuszczą! Chyba bym zeszła na zawał. Współczuję i tulkam :*

Witam się i ja okropnie wkur.....na!!!!!!!!
Mój mąż wczoraj wrócił sam sobie do baru..dobra ciul to nic takiego bo pracuje całymi dniami aż śdo soboty niekiedy w niedziele. Bar kawałek od domu a on se pijany pojechał samochodem . Tam się jeszcze zachlal i ponoc, ponoc po 3 policja gp zatrzymala. Ale kurw...gdzie!!!! Na osiedlu niemożliwe!!!! Od wczoraj go nie widziałam. Nic nie wiem. I slad o nim zaginal!!! Zajeb..ie go!!! Mieliśmy jechać dzis firany kupic, lampy bo jestem bez swiatla i cieple ciuchy dla malej i gumaki bo ze wszystkiego powyrastala!!!! Dziewczyny jakbym mogla to bym zabiła. Jak ja bym sobie sama poszla pic to by mi jazdy zrobil ze się zachowuje jak singiel a im to wszystko wolno....jak mu zabiorą prawo jazdy to będę się smiala!!! Taki durny debil z niego.
Mnie dzis brzuch boli, bardzo mocno a krwi nie ma. Tylko przezroczysty śluz widzę!!!!!!
Aha oka nie zmrozylam!!! Ale mu dam popalić!!! Tylko kiedy kurde go wypuszcza!!!!!

O to Ci dostarczył wrażeń ..
Zadzwoń na komisariat, muszą Ci udzielić informacji. Inna sprawa to szykuj kase :/

Hej laseczki, myślicie była owu ? Tak powoli w górę idzie ...

Wykres z zeszłego cyklu :

1476606425011.png

Wykres z tego :

1476606489892.png

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1476606425011.png
    1476606425011.png
    53,3 KB · Wyświetleń: 190
  • 1476606489892.png
    1476606489892.png
    52 KB · Wyświetleń: 194
Carmen [emoji33] dzwon tam i pytaj co jest grane i jak sprawa wyglada. Chyba faktycznie zabiłabym, szczyt nieodpowiedzialności, żeby po pijaku autem jeździć. Ciul z prawkiem, a jakby komuś krzywdę zrobił? Nigdy nie zrozumiem tych co po alko jeżdżą. Mi sie zdarzyło trzy razy tak, ze otworzyłam piwko, wzięłam kilka łyków i ktoś zadzwonił z prośba żeby gdzies pojechać, to wtedy mówiłam, ze musi poczekać z godzinę, bo wypiłam kilka łyków piwa. Ale jakbym wypiła pół butelki to już bym nawet po dwóch godzinach nigdzie nie pojechała. Moj i tak mnie zawsze opieprzał, ze nawet po łyku piwa nie mozna jechać...

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Bum na moje ok była [emoji106]

Agnesis dokładnie, ciul z prawem jazdy ale jakby zrobić komuś krzywdę po pijanemu, to mie wyobrażam sobie potem z tym żyć

Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mania wlasnie całe zycie mieć kogoś na sumieniu, to byłoby najgorsze.
Bum wszystko wskazuje na to, ze owu była wczoraj :D
A ja dalej plamie, tym razem bardziej czerwone niż brązowe.

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Do góry