reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum na razie czuje sie dobrze, plamienia dzis jeszcze nie było. Jedyne co to boli mnie podbrzusze, ale nie wiem czy to jajniki czy cos innego. I jak gwałtowanie wstanę to czuje takie kłucie jakby skurcz. Oczywiście na pocieszenie wciągnęłam paczkę chipsów i jest mi niedobrze, po tych tłusciochach [emoji55]
A za psa sie płaci podatek? Bo ja chyba nie w temacie [emoji23]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Witam się i ja [emoji5]
Ja od rana zalatana , temp jakby sie unormowala iiiii moze dojdzie do owu dzis znow spadała , a ostatnio na owu bylo 36.15 ...
Trzeba wierzyć a nóż moze bedzie [emoji38]

anula co się tu dzieje ? Nic sie nie dzieje [emoji2]
U nas noc sexiowiata była [emoji108]

lavazza tez mam taką nadzieję , że noc taka była [emoji4]

agnesis jak się dziś czujesz ?

majka na którą wizyta ? A luteine jeszcze masz ?....

Black a ty kiedy testujesz ? [emoji5]

Artwmjda współczuje, ale musisz się wziasc w garść ! [emoji8]

hajmal a jak dziś robilas test owu , który masz dc ?

agnesis a rozmawialas z matką tego małego? [emoji52]

Mania zdrowia dla twoich chorowitkow ! [emoji8]

Nessi jestem , juz zaraz wykres wstawie , tylko dzis latam od rana w urzedzie miasta musialam byc za psa podatek zapłacić , na zakupach a teraz u siostry na kawce jestem [emoji4]

agnesis ja tez chcę rudy ! [emoji6]

Wykresik :

Zobacz załącznik 778052

wff2krhmvaem9yip.png
Najchętniej to juz bym testowala ale poczekam do niedzieli, cykle mam 30 dniowe ale moze sie cos przeciagnac a nie chce tracic znow testów...

A no i jeszcze sluz, leci mi jak woda z kranu, taki białawy, wodnisty. Do testowania mam jeszcze 8 dni o ile mnie @ nie zaskoczy wcześniej [emoji6]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

agnesis ma twoja czip ? Moja ma i automatycznie wiedzieli , ze mam psa i przyszlo mi wezwanie , ze mam zapłacić od kad mam psa i za 2015 i 2016 rok wyszło 100 zł , a w 2017 co rok do marca po 60 zł [emoji38] zdziercy ..

Mania i Black no to czekamy do niedzieli dziewczynki ! [emoji4] chcecie dołączyć do naszej watkowej tabelki to podajcie dane na priv , tabelka znajduje sie na pierwszej stronie [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png

Bum i to nie zależnie od tego czy sie w bloku mieszka czy w domku? Moja nie jest zaczipowana.

reklama
Bum ja mam dziś 16/28 dc , testy wyszły takie
upload_2016-10-13_13-48-59.png

myślę ze ciemniejsze to chyba juz nie bardzo mają szanse wyjść, dziś muszę zacisnąć zęby i jakoś jeszcze spróbować.
Właśnie wzięłam urlop na jutro :) wreszcie sie wyspie a jutro trochę na ogródku podziałam, jarzynki pozbieram i wreszcie odpocznę :)

Załączniki

• upload_2016-10-13_13-48-59.png
    upload_2016-10-13_13-48-59.png
    25,5 KB · Wyświetleń: 178
Do góry