reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dla nas październik jest ogólnie magicxny, w październiku się pobraliśmy, wzieliśmy ślub i urodziła nam się côrka. Do pełni szczęścia brakuje poczęcia w październiku, może się uda[emoji4]

Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Artemida współczuję :(
Agnesis ja tez mam bebze duza haha
Rano brzuch jest plaski a jak juz wypije kawę albo zjem kanapke to wysadzona jestem , wczoraj normalnie bo 7 latach ugotowałam sobie zupy fasolowej. Mąż jak wrócił z pracy to aż pytal czy czegos mu nie ukrywam,czy nie jestem czasem w ciąży ahaha
Ale to niestety tylko fasola..cala noc wzdęcia miałam i gazy ahaha ale dobra byla.
Dzis rano na odhamienie poszlam włosy obciąć z długich na krótkie...przody są dłuższe ale nie aż tak bardzo no a tyl króciutki!!! Nie zaluje po jaki ciul trzymać siano a zresztą gubię je kępami wiec nie ma sensu juz w ogóle. U mnie plemienia ciag dalszy....

Nessi dzis już nie czuje sie chora, głowa w końcu przestała bolec, jakoś tak ogólnie dzis lepiej sie czuje, cudowne ozdrowienie [emoji23]
A o sąsiadce tez już rożne rzeczy myślałam. Ale wyje jedno dziecko, a jakby biła to obu. Oni chyba oboje maja po prostu ADHD, a ona sobie nie radzi i nie umie sie nimi zająć.

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Carmen a ja chce na odchamianie zafarbować sie na rudo [emoji1] kocham swoj blond, ale chciałabym spróbować rudych, bo mi sie strasznie podobają, tylko muszę mieć jakis taki chłodny odcień, bo ogniste kolory do mnie i mojej bladej twarzy nie pasują [emoji12]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Nessi a na jakim etapie cyklu Ty jesteś, co? Bo sie z tabelki wymazalas i zagadka [emoji1][emoji1]

Artemida przykro mi. [emoji17]Niestety tak jest że za granicą Polak Polakowi wilkiem.

Zuzkon sny się śnią ponić na odwrót, więc pewnie nie będziesz czekać trzy miesiące, tego Ci życzę [emoji2].

My dziś mamy rodznicę ślubu ale siedzimy uziemieni w domu bo córcia chora i męża też już rozłożyło [emoji35]

Tam bylam juz 3 miesiace w ciazy. Tak jakby od teraz;d bo daty tez mi sie snia.
W polsce tez nie raz polak polakowi wilkiem niestety..

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo a to widzisz
Mi tez się zawsze podobał taki chłodny rudy, tez mam białego ryjca ihihi :)
Najlepszy to chyba byłby taki odcień jesiennego liścia to nie byłby taki żywy ale wiadomo jak to wyjdzie

Tam bylam juz 3 miesiace w ciazy. Tak jakby od teraz;d bo daty tez mi sie snia.
W polsce tez nie raz polak polakowi wilkiem niestety..

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak czy siak trzymam mocno kciuki [emoji106]

Ale jakoś zagranicą fajnie by było móc liczyć na rodaka ale to nierealne z naszą "polską" zawiścią [emoji45]

Witam się i ja [emoji5]
Ja od rana zalatana , temp jakby sie unormowala iiiii moze dojdzie do owu dzis znow spadała , a ostatnio na owu bylo 36.15 ...
Trzeba wierzyć a nóż moze bedzie [emoji38]

anula co się tu dzieje ? Nic sie nie dzieje [emoji2]
U nas noc sexiowiata była [emoji108]

lavazza tez mam taką nadzieję , że noc taka była [emoji4]

agnesis jak się dziś czujesz ?

majka na którą wizyta ? A luteine jeszcze masz ?....

Black a ty kiedy testujesz ? [emoji5]

Artwmjda współczuje, ale musisz się wziasc w garść ! [emoji8]

hajmal a jak dziś robilas test owu , który masz dc ?

agnesis a rozmawialas z matką tego małego? [emoji52]

Mania zdrowia dla twoich chorowitkow ! [emoji8]

Nessi jestem , juz zaraz wykres wstawie , tylko dzis latam od rana w urzedzie miasta musialam byc za psa podatek zapłacić , na zakupach a teraz u siostry na kawce jestem [emoji4]

agnesis ja tez chcę rudy ! [emoji6]

Wykresik :

1476354723290.png

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1476354723290.png
    1476354723290.png
    46 KB · Wyświetleń: 210
reklama
Carmen dobry fryzjer i wyjdzie dobrze, tylko kwestia jak sie bede w tym czuła [emoji1] ale dojrzewam do tej myśli. Chyba ze moja fryzjerka stwierdzi, ze to nie dla mnie, to bede miała problem [emoji12]

Do góry