reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Przez ta depresyjna pogodę ciagle chce mi sie jeść [emoji33] jeszcze miesiac i bede miała brzuchol bez ciazy [emoji1][emoji6]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Artemida wspolczuje Ci. Jeszcze ze to przez rodaka. Co za cham
..
Zadzwonie na infolinie i spytam.
Ale mialam sen.. Wszystko dzialo sie za jakies 3 miesiqce. I bylo ze jestem w ciazy..lubie takie sny.szkoda ze sie nie spelni

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Artemida przykro mi. [emoji17]Niestety tak jest że za granicą Polak Polakowi wilkiem.

Zuzkon sny się śnią ponić na odwrót, więc pewnie nie będziesz czekać trzy miesiące, tego Ci życzę [emoji2].

My dziś mamy rodznicę ślubu ale siedzimy uziemieni w domu bo córcia chora i męża też już rozłożyło [emoji35]

Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom

Artemida wspolczuje Ci. Jeszcze ze to przez rodaka. Co za cham
..
Zadzwonie na infolinie i spytam.
Ale mialam sen.. Wszystko dzialo sie za jakies 3 miesiqce. I bylo ze jestem w ciazy..lubie takie sny.szkoda ze sie nie spelni

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na infolinie się nie dodzwoniłam ani razu :wściekła/y:
A co do monitoringu to ciekawe jak to wygląda bo do tej pory z tego co zauważyłam to oni dają na wizycie osobne skierowanie na usg tak jakby nie mieli możliwości w razie czego zrobić na miejscu za jedną wizytą, chore.

Dziękuję serdecznie[emoji2]
Gdyby nam się w tym cyklu udało to byśmy mieli spóźniony prezent a córka prezent na urodziny bo ma dokĺadnie za tydzień
No ale zobaczymy

Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny.
A ja nie mam dobrej nowiny...
Dziś straciłam prace :( odechciewa się wszystkiego, prawdopodobnie pójdę na zasiłek :( mam dość życia :(
Ojej, jaka chora sytuacja :( Może i lepiej, że nie pracujesz w tak niezdrowej atmosferze :/ co za ludzie ...
Nie martw się, może uda się znaleźć lepszą pracę, chociaż zdaję sobie sprawę, że łatwo nie będzie :(

Majka - trzymam kciuki za wizytę srelku ! Będzie wszystko ok!
Agnesis - jak zdrówko ? Musisz zdrowieć bo trzeba się nacieszyć urlopikiem :)
Bumek - jak tempka dzisiaj ?

Dziękuję serdecznie
emoji2.png

Gdyby nam się w tym cyklu udało to byśmy mieli spóźniony prezent a córka prezent na urodziny bo ma dokĺadnie za tydzień
No ale zobaczymy
Rozumiem Cię :) mi jak by sie w zeszłym miesiacu udało to termin bym miała na 7 czerwca - rocznice ślubu. Jesli teraz sie uda to na początek lipca, ale mam taką nadzieje cichą ze teraz sie uda, starszego tez poczęliśmy w październiku :)

reklama
Wiecie co, ten moj mały sąsiad od wczoraj drze sie non stop, piszczy, wyje, histeryzuje, nie wiem jak to nazwać, ale od wczoraj trwa to cały czas z przerwami po góra pół godziny. Rzuca chyba wszystkim co popadnie, a jak jebnie tak fest to mi lampa na suficie az dzwoni [emoji33] ta laska chyba na psychotropach musi być, jak to znosi, bo ja bym w kaftanie wyładowała na oddziale zamkniętym. W mieszkaniu tak nie słychać, ale na klatce schodowej chyba postoje i to nagram, bo nikt mi nie wierzy, ze on tak moze płakać.

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
O kurde ... to faktycznie coś nie teges ...a może ona go leje ? Nie chcę pochopnie oceniać,ale to nie jest normalne jak dziecko tyle płacze ...

Do góry