reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Aha. To nie znam sie na tym, ale cos lekarz mówił na ten temat? Zagraża to ciazy czy nie?

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Aha. To nie znam sie na tym, ale cos lekarz mówił na ten temat? Zagraża to ciazy czy nie?

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
No jeśli dojdzie do konfliktu prowadzi to do choroby lub śmierci dziecka.

Majka bedzie wszystko dobrze , ale dzieciom nie mow na razie , tule cie mocno ! [emoji8]

A mnie nadszedł smak na fasolke i co kupilam se w sloiku haha [emoji38]
1476371085054.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1476371085054.jpg
    1476371085054.jpg
    50,5 KB · Wyświetleń: 249
Bummmm a ja mam jeszcze troche fasolowej w lodowce, ale ta w sosie pomidorowym tez niezla ahahaaaaa
Ja czesto robię sobie potrawę chilli z mielonym,paprykami kukurydza i fasola na ostro. dupka na drugi dzień tez się czuje ostro :D

Dzięki dziewczynki. Dzieci o niczym nie wiedzą myślą że mam urlop i chodzę na bilanse. Cały czas mam jeszcze nadzieję że to nie chodzi o to, że może to coś związanego z przetaczana krwią którą miałam, że może coś znaleźli ale nikt mi nic nie muwi. Zobaczym na razie nie mogę przestać płakać

Majka bedzie dobrze, dużo par ma konflikt i dzieci rodzą normalnie zdrowe bez problemu :) trzeba myślec pozytywnie, bo pozytywne myślenie przyciąga pozytywne zdarzenie [emoji1]

reklama
Tak jak agnesis pisze..
Bedzie dobrze. Zobaczysz. Jestesmy z toba!!!!
Poczytalam mnóstwo na Internecie i konflikt może być albo krwi ze ty i twój mąż macie inne i dziecko zamiast mniej twoja grupę to wzielo to od twojego męża i teraz przeciwciała atakują maluszka...w zaawansowanej ciąży jak cos robią transfuzje i po narodzinach dają jakiś zasrzyk takze spokojnie. Glowka do góry :* tulam

Do góry