reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Wonderful juz przerabialam te bole i za każdym razem w błąd mnie to wprowadzalo :( oczywiście kazda z nas jest inna. Może akurat u ciebie to na ciaze, czego bardzo ci życzę !
Bumm no musisz uważać, bo moment i sie człowiek zaczadzi :( tyle slyszalam o tym w zeszłym roku. Moja mama zmieniala teraz mieszkanie z centralnego na piece, ale dlatego ze budynek będą burzyli wiec nie miała za specjalnie wyboru. Powiedz skąd te czujniki? To takie na baterie czy podłączasz gdzieś? Bo jej tez by się przydały.....

reklama
Hej dziewczyneczki:-) przynoszę wieści z wizyty! Dzieć piękny, zdrowy i spory! I wygląda na to, że to kolejny forumowy chłopczyk! Kolejne podglądanie za 4 tygodnie:-) jestem przeszczęśliwa i wysyłam wam ciążowe fluid!!!!!!! Buziaki dla forumowych cioć od młodego:-*

Załączniki

• 20161012_162934-480x698.jpg
    20161012_162934-480x698.jpg
    71,6 KB · Wyświetleń: 54
Hej dziewczyneczki:-) przynoszę wieści z wizyty! Dzieć piękny, zdrowy i spory! I wygląda na to, że to kolejny forumowy chłopczyk! Kolejne podglądanie za 4 tygodnie:-) jestem przeszczęśliwa i wysyłam wam ciążowe fluid!!!!!!! Buziaki dla forumowych cioć od młodego:-*
Śliczny :-) coś dużo tu chłopców

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Wonderful juz przerabialam te bole i za każdym razem w błąd mnie to wprowadzalo :( oczywiście kazda z nas jest inna. Może akurat u ciebie to na ciaze, czego bardzo ci życzę !
Bumm no musisz uważać, bo moment i sie człowiek zaczadzi :( tyle slyszalam o tym w zeszłym roku. Moja mama zmieniala teraz mieszkanie z centralnego na piece, ale dlatego ze budynek będą burzyli wiec nie miała za specjalnie wyboru. Powiedz skąd te czujniki? To takie na baterie czy podłączasz gdzieś? Bo jej tez by się przydały.....
Ja zamowilam co sie do kontaktu włącza ze stony internetowej elektrycznie.pl 139 zł kosztuje taki lepszy czujnik bo potem są coś koło 99 zł , ja sie musialam zaopatrzyc do nas i do małej ...
Ale sa rez takie na baterie.

wff2krhmvaem9yip.png

Pięknaaaa dzidzia ! [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Ważne, że z maluszkiem wszystko ok!
A jak się ty czujesz?

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Do góry