reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Black to oby szybko sie udalo [emoji4]

Dzol ja mam teraz taki mleczny wodnisty i bardzo go dużo [emoji19]

Wonderful to sie zakupisz [emoji1]

wff2krhmvaem9yip.png
Po jednej sztuce pewnie wezmę bo podkładów nie używam ale czasami się przydaje, a za pół ceny się opłaca. Miała któraś z Was, że po owu bolały jajniki?

reklama
Wonderful mnie kiedys po owu do samej @ bolaly [emoji52]

Carmen hahahaha nie no zamaskujesz to podkladem [emoji41]
Ja w koncu napalilam w piecu bo kuzwa zmino jak nie wiem co..

Mialy mi dzisiaj przyjsc czujniki czadu , ale chyba kurier będzie jutro .

wff2krhmvaem9yip.png

Wonderful mnie kiedys po owu do samej @ bolaly [emoji52]

Carmen hahahaha nie no zamaskujesz to podkladem [emoji41]
Ja w koncu napalilam w piecu bo kuzwa zmino jak nie wiem co..

Mialy mi dzisiaj przyjsc czujniki czadu , ale chyba kurier będzie jutro .

wff2krhmvaem9yip.png
Ja też pale bo nie jest przyjemnie w zimnym siedzieć. A propo czujników, ja musze kupić gaśnice, na wszelki wypadek, rzecz konieczna przy piecach.

Wonderful ja tam gasnicy nie mam , czujniki muszę mieć bo u nas z tymi zaczadzeniami jest masakrycznie , ciągle coś i to śmiertelnie.
A sezon grzewczy w zime jest i w nocy to musimy , ze w tym roku bedziemy palic na dwa piece bo u malej tez ...

wff2krhmvaem9yip.png

Wonderful ja tam gasnicy nie mam , czujniki muszę mieć bo u nas z tymi zaczadzeniami jest masakrycznie , ciągle coś i to śmiertelnie.
A sezon grzewczy w zime jest i w nocy to musimy , ze w tym roku bedziemy palic na dwa piece bo u malej tez ...

wff2krhmvaem9yip.png
No to faktycznie nie ma żartów, ja piec gazowy wymieniałam nie dawno, czujników nie mam bo mam piec poza domem w kotłowni, ale gaśnice musze mieć w razie jak by się coś działo to się nie przyczepią z ubezpieczalni.

reklama
Do góry