reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej[emoji4]

Melduje się posłusznie po wizycie. Wszystko dobrze. Mały rośnie aż za szybko, bo ma już ok 2,9 kg. Zapowiada się duże chlopisko.

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka

Super .i jaki duży :szok:
Witam nowe staraczki :)
U mnie niestety plamien ciąg dalszy, niby już po owu, wczoraj było czysto, a dzis znow brąz :( do doopy cały ten cykl :( jajniki bolą, cycki tez, łeb pęka któryś dzien z kolei, w plecach mnie cos łamie, chyba sie sypie na starość [emoji23]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Bidulko moja :* zdrówka :(
Hej dziewczyneczki:-) przynoszę wieści z wizyty! Dzieć piękny, zdrowy i spory! I wygląda na to, że to kolejny forumowy chłopczyk! Kolejne podglądanie za 4 tygodnie:-) jestem przeszczęśliwa i wysyłam wam ciążowe fluid!!!!!!! Buziaki dla forumowych cioć od młodego:-*

Super, :D wygląda na to, że same chłopy na wątku :D

Anula, @ przyszła ? Co tam u Cię ?

reklama
Bum czuję się dobrze poza tym, że codziennie boli mnie brzuch. Teraz wiem, że to od rosnącej macicy bo do wizyty schizy miałam straszne.

Witam nowe staraczki:-) liczę, że się wam szybko uda. Ja tu spędziłam swoje 15 miesięcy starań. Większość na tym wątku:-)

Artemida narazie to chyba rodzyneczką jest córcia Kruczycy:-) reszta to chłopy

Karola łał ale duży mężczyzna! Ciekawe czy mój taki będzie. Szczęśliwego rozwiązania życzę:-) już tak niedużo zostało do waszego spotkania.

Carmen wpisz czujnik czadu i powinno wyskoczyć mnóstwo propozycji [emoji4]

anula no pogoda jest do doopy mega , ja tez zamulam [emoji52]

Carmen nie wiem czy zauwazylas ale w tych naszych cyklach w tym miesiacu to kazdy ma coś [emoji50]

Tynka no musi bolec troszkę jak dzidzia rośnie [emoji6]
Rene ma jeszcze prawdopodbnie dziewczynkę więc są dwie [emoji5]

Anula ja byłam rano , wieczorem idzie P a ona woli grzac sie przy piecu niz gdzies wychodzić [emoji38]

Mania a ty sie jakos okresowo/ciążowo czujesz?

Nessi jak tam w pracy? W domku już? [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

BUM trudno powiedzieć. Nie cxuje się okresowo ale zdażały mi się cykle że @ przychodziła bezobjawowo, jedyne co to cyce mnie troche bardziej niż zwykle bolą, a to może być po luteinie[emoji36]
No i jeszcze dość często biegam do wc, ale to też pewnie sprawka luteiny

do niedzieli ewent poniedziałku już blisko, zobaczymy

Jestem pewna że owulka była 2.10 więc 16-go powinna przyjść @

Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka!
Ja mam piec w kotłowni i od niego grzejniki rozprowadzone i czujnik mam na korytarzu na baterie postawiony. Kupiłam go na samym początku jak mieliśmy stare piece kaflowe, były w nich ubytki i przy rozpalaniu trzeba było wietrzyć bo czujnik szalał i przynajmniej wiem że działa :)

Do góry