reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
karola 2.900 to mlody jeszcze z 500gr i niech wychodzi hehe [emoji5] pokaż fociaka jak masz [emoji5]

Wonderful nie ma żartów nie ma niestety , a ja raz bylam podczadzona i nie wspominam tego dobrze ... Dobrze , ze jak sie cos takiego dzieje czy gaz sie ulatnia to sie zle czuje i wiem , ze cos jest nie tak .

wff2krhmvaem9yip.png

karola 2.900 to mlody jeszcze z 500gr i niech wychodzi hehe [emoji5] pokaż fociaka jak masz [emoji5]

Wonderful nie ma żartów nie ma niestety , a ja raz bylam podczadzona i nie wspominam tego dobrze ... Dobrze , ze jak sie cos takiego dzieje czy gaz sie ulatnia to sie zle czuje i wiem , ze cos jest nie tak .

wff2krhmvaem9yip.png
Widzisz, sama jesteś dobrym czujnikiem na szczęście. :)

Witam nowe staraczki :)
U mnie niestety plamien ciąg dalszy, niby już po owu, wczoraj było czysto, a dzis znow brąz :( do doopy cały ten cykl :( jajniki bolą, cycki tez, łeb pęka któryś dzien z kolei, w plecach mnie cos łamie, chyba sie sypie na starość [emoji23]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Wonderful czasem sie zdarza , ale pewności nie ma , że zawsze [emoji6]

Zuza uważam tak , ponieważ , za 4 dni znów Ci wyjdzie pozytywno-podbne , przecież mialas tak już nie raz , więc tak na prawdę nie masz pewności czy była owu.
A jak byla 5.10 to czemu od dzis bierzesz dupka ?

agnesis bidulka , tuleee mocno ! [emoji8] ten cykl u każdej z nas jakis popieprzony ...
Starość nie radość, młodość nie wieczność [emoji38]

karola no masz się nam tu pochwalić od razu jak maly się wyklujeee , ciekawe czy ty pierwsza czy Oleczka urodzi [emoji4] a imie w końcu wybrane? [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Dzol to jest wszystko bez sensu , takie doszukiwanie sie hehe [emoji48] ja ponoc @ mam miec 30-go wiec poczekam sobie do 30-go [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry