reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi hahaha o temp to nie do ciebie pisałam ! [emoji41] coś zakręcona jesteś [emoji2]

Carmen w takim razie , tam nie zwracaj uwagi który to dc , tylko ładnie się bzykajcie jak pszczółki [emoji219][emoji219]

wff2krhmvaem9yip.png
Ahahaaa[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] jak nie zasne predzej to se polatamy [emoji16][emoji16][emoji16]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
Nessi dzieci są kochane [emoji4] no poważne tematy to były , ale fajnie , że mogą z Tobą pogadać , może kiedyś jak jakiś maluch np będzie miał problem jakiś większy , śmiało podejdzie do Ciebie i pogada jak ich tak słuchasz [emoji6]

Carmen też bym sobie polatala , mam nadzieję , że już jutro [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

To ja jak żywa ...mniejsza o kolor włosów :D
WP_20161003_001.jpg

A to od syna dostałam (z zaznaczeniem, że czołg do zwrotu - bo mu się jeszcze przyda) hahaha
WP_20161003_004.jpg

WP_20161003_006.jpg

Załączniki

• WP_20161003_001.jpg
    WP_20161003_001.jpg
    289,4 KB · Wyświetleń: 132
  • WP_20161003_004.jpg
    WP_20161003_004.jpg
    117,4 KB · Wyświetleń: 133
  • WP_20161003_006.jpg
    WP_20161003_006.jpg
    112,3 KB · Wyświetleń: 132
Nessi dzieci są kochane [emoji4] no poważne tematy to były , ale fajnie , że mogą z Tobą pogadać , może kiedyś jak jakiś maluch np będzie miał problem jakiś większy , śmiało podejdzie do Ciebie i pogada jak ich tak słuchasz [emoji6]

Carmen też bym sobie polatala , mam nadzieję , że już jutro [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png
No Bumku, nie ma w świecie ważniejszych problemów jak dziecięce :D
Co ja się dzisiaj nasłuchałam ...
Najgorsze to, gdy rozmawiasz luźno z dzieckiem o ''tych ważnych sprawach'' i słyszysz nagle od 4 latka: ''tata wódkę pije wie Pani ?, czasem i mama pije wódkę, a Pani pije ?'' Mój tata pali papierosy, mój bije mamę itd. Dzieci nie kłamią, dzieci zawsze prawdę powiedzą - same od siebie.
A wiele razy rodzic przychodzi się o coś zapytać i wali wódą na kilometr ..
Ręce opadają ..

Nessi no jakie ładne [emoji7]
Hahaha syna masz udanego [emoji23]
Fajnie tak rysunek dostać zapewne [emoji4]

Ciekawe kiedy ja coś dostane od Lenusi [emoji5] , na razie maluje po swojemu farbkami i ma dużo radochy i mama też z pierwszych rysunkow córki [emoji6]
1475527977707.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1475527977707.jpg
    1475527977707.jpg
    72,6 KB · Wyświetleń: 157
No Bumku, nie ma w świecie ważniejszych problemów jak dziecięce :D
Co ja się dzisiaj nasłuchałam ...
Najgorsze to, gdy rozmawiasz luźno z dzieckiem o ''tych ważnych sprawach'' i słyszysz nagle od 4 latka: ''tata wódkę pije wie Pani ?, czasem i mama pije wódkę, a Pani pije ?'' Mój tata pali papierosy, mój bije mamę itd. Dzieci nie kłamią, dzieci zawsze prawdę powiedzą - same od siebie.
A wiele razy rodzic przychodzi się o coś zapytać i wali wódą na kilometr ..
Ręce opadają ..
Dlatego ja bym chyba nie mogła pracować z dziećmi i słuchać takich rzeczy , przecież to smutne [emoji20]
A rodzice nieodpowiedzialni ...

wff2krhmvaem9yip.png

Nessi no jakie ładne [emoji7]
Hahaha syna masz udanego [emoji23]
Fajnie tak rysunek dostać zapewne [emoji4]

Ciekawe kiedy ja coś dostane od Lenusi [emoji5] , na razie maluje po swojemu farbkami i ma dużo radochy i mama też z pierwszych rysunkow córki [emoji6]
Zobacz załącznik 776379

wff2krhmvaem9yip.png
Ja widzę, że mama sobie pod spodem rysuje własne rysunki, - a raczej koloruje :p Hipcio, konik ?:p Zboczona Ty!

Nie no ... młoda pewne linie maluje :) będzie artycha :) W USA za takie abstrakcje niezłe ceny dają :D

Nessi ja zboczona !? [emoji23] no czasem cos jej pokoloruje , zeby kolorowo bardziej w pokoju miała , choć ona i tak często te z dołu zrywa [emoji4]

Heheh zostawie je , może kiedyś zgarniemy miliony za nie [emoji23][emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Do góry