reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ale zo£za ze mnie haha
Nawet sie nie przywitalam, zaraz lece z mala do przedszkola i musze sama dzwigac graty z drugiego pietra do nowego mieszkania[emoji33] tutaj nie mam windy, za to na nowym dzieki Bogu jest. No i wozek wczoraj sobie kupilam taki, jakiegos uzywaja kurierzy [emoji23][emoji23]
Do piatku mam czas , umrzec idzie. Wczoraj od dzwigania to aaz mnie jajca bolaly ...dzis juz ok ale pewnie potem siie nawroci.
Milego dnia wam zycze. Zabieram dzide i ide hahaaaa
Do uslyszenia
Nessi dzieki za link. Zaraz polece do herbapolu i bede sie nacierala. Co mnie na stare lata musialo wziac [emoji38][emoji38]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
Dobry ...

Rene bidulko,apap można i paracetamol zdaje się ... a może idź dziś prywatnie do innego gina,coby skonsultować i żebyś się uspokoila hmm ?

Carmen a ty przeprowadzke uskuteczniasz ? bo nie zakodowalam [emoji52]

Artemida ozesz ... strasznie to długo trwa .... a może ty powinnaś iść sprawdzić progesteron ? albo do giną na usg coby sprawdzić i ocenić endometrium ....

Agnes jak na wolnym [emoji38]?

Majka ja to dziś wstać nie mogłam,ale chorobsko
mnie bierze -czuje się trochę jak wyprana o losie ...

Ness czołg extra ...zresztą portret tez ,ja to mam dwa duże segregatory wypchane rysunkami etc od czasów przedszkola a nawet zanim jeszcze zaczął do przedszko chodzić,datami podpisane ,fajna pamiątka [emoji38] a cuda tam takie ze hoho ....

Bum jak tam ? @ daje czadu ....

Anula na razie sie nie nudzę ;) ogarniam dom i jakieś urzędowe sprawy, ale już wczoraj dopadły mnie myśli, ze bede uzależniona finansowo od mojego chłopa [emoji33] przeraża mnie to, chociaż on i tak wypłatę mi daje do dospozycji, bo to ja płace rachunki i tak dalej [emoji12]
Carmen bidulko sie nadzwigasz i narobisz :( masakra

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Ja juz po wizycie. Ginka dala skierowanie na kariotypy na nfz i do poradni genetycznej. Takze czekam do 22.10. Wizyta trwala z 5 min ale czego sie spodziewac po bezplatnej na nfz. Powiedziala ze dobrze ze sie zapisalam do immunologa i ze niestety nie sa refundowane ani wizyty ani badania i mam sie przygotowac na koszt 600-800 zl. I wg niej, patrzac po wynikach te moje 2 poronienia to mogl byc przypadek. Bo przeciez nk 20% jest w normie. [emoji27][emoji27]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Artemida90 będzie dobrze w końcu sie uda :)

dzoł trudno porobisz badania i choć będziesz pewna co sie dzieje

Bum byłam w dwóch apteka w żadnej nie znalazłam termometru wiec chyba mi nie będzie dane spróbować,

na wiosnę zasiałam trochę więcej marchewki z myślą o dzieciątku, narosło jej tyle że maż musiał mi jak nigdy pomagać , dla ścisłości to 0,7l
upload_2016-10-4_10-45-20.png

upload_2016-10-4_10-46-1.png

to tylko jedna z tych większych :D

Załączniki

• upload_2016-10-4_10-45-20.png
    upload_2016-10-4_10-45-20.png
    688,2 KB · Wyświetleń: 201
  • upload_2016-10-4_10-46-1.png
    upload_2016-10-4_10-46-1.png
    497 KB · Wyświetleń: 238
reklama
Cześć [emoji8]

majka no to czekamy na wizytę [emoji4] a jak dajesz radę z luteina?

Artemida no mi po 7 dniach @ przyszła od dupka , ale kurcze mogła by już przyjść ..
Świetnie cię rozumiem jak się czujesz , ja czekała ponad 20 dni na @ przed zaczeciem CLO.
Może winko na wieczor , ciepła kąpiel?

Carmen silna kobietka z Ciebie , jeszcze troszkę i będziesz odpoczywać [emoji6]

Anula @ ponoć się zakręcila , więc dziś już coś zadziałamy z P [emoji28]

Dzol ja tez jestem po 2 poronieniach a z Lenka było ok.
Mi genetyczne też wszytkie ok powychodziły .[emoji4] szybko się uda teraz [emoji6] , który masz dc ? Bylas na tym monitoringu?

hajmal zamow sobie z geminni , albo niech w aptece ci zamowia i sobie odbierzesz [emoji4]
Marchewka giga [emoji111]

Wonderful co tam ? [emoji41]

Miłego dnia ! [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry