NeSSi
Moderatorka
Co mi po tempce jak u mnie do końca okresu się utrzymujehajmal co tam , gdzie bylas ? [emoji4]
U mnie dziś 5dc ! [emoji38]
A ty który masz , temp nie mierzysz ?
![]()
Dziś 25 dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co mi po tempce jak u mnie do końca okresu się utrzymujehajmal co tam , gdzie bylas ? [emoji4]
U mnie dziś 5dc ! [emoji38]
A ty który masz , temp nie mierzysz ?
![]()
Nie no, po terminie jeszcze nie jestArtemida normalnie ciekawe co tam u Ciebie wyprawia [emoji52] ale kciuki za jutrzejszy test ! [emoji110][emoji110]
Carmen dobry, dobry [emoji5]
Pochwalisz się efektem?
A może już po terminie @ [emoji23]
![]()
No ...to witam koleżankę w klubie ...u mnie to samo jest :]Nie no, po terminie jeszcze nie jest
Ale jakbys spojrzala mi na twarz to bys pomyslala ze jestem przed okresem, taki wysyp mam na ryjcu [emoji23][emoji23][emoji23]
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
Ehh ...dzieciaki mam fajne ... tylko problemoweNessi nerwowa to może na tą pogodę jesteś albo jakiś uczniow masz niegrzecznych [emoji6]
No widzisz to wymiana by nie była taka fajna bo mi @ już znikaaa [emoji3]
![]()
Aa to nie jestem sama [emoji16][emoji16] i nie dosc ze na gebie to jeszcze na lbie mam lojotokowe zapalenie skory (qrwa Mac [emoji38] ) i wlosy leca garsciami[emoji32][emoji32][emoji32][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] wykoncze sieNo ...to witam koleżankę w klubie ...u mnie to samo jest :]
hajmal to mamy jeden dzień różnicy , mam Cię na oku [emoji41]
Ja tam cere mam ok , malo co mi syfkow wyskakuje [emoji4]
Nessi musisz lubić to co robisz , dzieci zapewne cię uwielbiają [emoji4]
![]()