reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

hajmal co tam , gdzie bylas ? [emoji4]
U mnie dziś 5dc ! [emoji38]
A ty który masz , temp nie mierzysz ?

wff2krhmvaem9yip.png
Co mi po tempce jak u mnie do końca okresu się utrzymuje :p
Dziś 25 dc o_O @ na dniach :D

reklama
Artemida normalnie ciekawe co tam u Ciebie wyprawia [emoji52] ale kciuki za jutrzejszy test ! [emoji110][emoji110]

Carmen dobry, dobry [emoji5]
Pochwalisz się efektem?
A może już po terminie @ [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png
Nie no, po terminie jeszcze nie jest
Ale jakbys spojrzala mi na twarz to bys pomyslala ze jestem przed okresem, taki wysyp mam na ryjcu [emoji23][emoji23][emoji23]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Nessi nerwowa to może na tą pogodę jesteś albo jakiś uczniow masz niegrzecznych [emoji6]
No widzisz to wymiana by nie była taka fajna bo mi @ już znikaaa [emoji3]

wff2krhmvaem9yip.png

Nessi hahaha o temp to nie do ciebie pisałam ! [emoji41] coś zakręcona jesteś [emoji2]

Carmen w takim razie , tam nie zwracaj uwagi który to dc , tylko ładnie się bzykajcie jak pszczółki [emoji219][emoji219]

wff2krhmvaem9yip.png

sobota, niedziela i dziś 101% wydajności :)
u mnie dziś 6 dzień cyklu a po termometr jutro pójdę z rana do apteki, dziś mogłam ale oczywiście zapomniałam bo szybko, szybko, testy już kupiłam te z rossmana tych z allegro już nie chce znać :)

A z cerą to u mnie podobnie, jak bym 13 lat znów miała, to samo z włosami muszę myć codziennie

Na to wygląda że Bum będziemy testować razem :)

Nessi nerwowa to może na tą pogodę jesteś albo jakiś uczniow masz niegrzecznych [emoji6]
No widzisz to wymiana by nie była taka fajna bo mi @ już znikaaa [emoji3]

wff2krhmvaem9yip.png
Ehh ...dzieciaki mam fajne ... tylko problemowe :p
Dzisiaj 8 godz. z dziećmi :D jakieś 90 sztuk :D może któraś chętna ?:D
Padam na twarz ...a ciągle gadać trzeba ...usta pieką jak diabli ..
dzisiaj tylko masa sepleniaczków, rotaczaków, 10 z ORM, jedno z mutyzmem selektywnym, 2 z autyzmem i jedno z zespołem beckwitha.
A i jeszcze gammaczki, kappaczki itd.

hajmal to mamy jeden dzień różnicy , mam Cię na oku [emoji41]

Ja tam cere mam ok , malo co mi syfkow wyskakuje [emoji4]

Nessi musisz lubić to co robisz , dzieci zapewne cię uwielbiają [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

No ...to witam koleżankę w klubie ...u mnie to samo jest :]
Aa to nie jestem sama [emoji16][emoji16] i nie dosc ze na gebie to jeszcze na lbie mam lojotokowe zapalenie skory (qrwa Mac [emoji38] ) i wlosy leca garsciami[emoji32][emoji32][emoji32][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] wykoncze sie

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
hajmal to mamy jeden dzień różnicy , mam Cię na oku [emoji41]

Ja tam cere mam ok , malo co mi syfkow wyskakuje [emoji4]

Nessi musisz lubić to co robisz , dzieci zapewne cię uwielbiają [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

Oj tak ...na niejadków działam jak głód :D którego nie mają :D
Bardziej mam lepszy kontakt z dziećmi jak z dorosłymi :p
Dzisiaj miałam po diagnozie dwoje co na terapię chodzić nie muszą ale wyły za mną, więc je wzięłam na te 5 minut chociaż pogadać do gabinetu :p o lalkach barbi, My little pony i takie tam poważne tematy...
A i portret swój dostałam ...w sukience - chociaż nie chodzę, ale jak powiedziała Tosia ''nie umiem spodni malować Pani!'' :D Może potem się pochwalę jak telefon podładuję :)

Do góry