reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewczyny z rana sikne, ale nie spodziewam się fajerwerków.

Z dnia na dzień coraz słabsza w pracy jestem. Dziś już nawet brygadzista podszedł i zapytał czemu taka blada jestem [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji20] [emoji20] a mi się wszystko cofalo. Boję się że to coś poważniejszego niż ciąża :-( a nawet nie mam jak do lekarza iść - dramat [emoji27] [emoji24] [emoji24] dobrze ze mogę sobie popłakać w poduszkę

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Która kiedy testuje ?!

Artemida jak tam sytuacja ?...

wff2krhmvaem9yip.png

Ja na @ czekam :D
Anula - ładny wynik :)

Dziewczyny z rana sikne, ale nie spodziewam się fajerwerków.

Z dnia na dzień coraz słabsza w pracy jestem. Dziś już nawet brygadzista podszedł i zapytał czemu taka blada jestem [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji20] [emoji20] a mi się wszystko cofalo. Boję się że to coś poważniejszego niż ciąża :-( a nawet nie mam jak do lekarza iść - dramat [emoji27] [emoji24] [emoji24] dobrze ze mogę sobie popłakać w poduszkę

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie Arte ...po dupku różnie @ przyłazi jak coś ...
A może się udało skoro tak się czujesz źle :) Oby to nie jesienna pogoda tak wpływała na samopoczucie.

Ja za chwilę oszaleje . Dziewczyny. Bylam dziś na wizycie prywatnej i lekarz robiąc cytologie wykryl polipa na szyjce macicy. Nic nie kazał robic oprócz zakazu współżycia zeby nie powodowało to krwawien. Pytanie? Jak to ma sie do ciąży? Czy czemuś to zagraża? Lekarz mowo ze wplywu nie ma

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja za chwilę oszaleje . Dziewczyny. Bylam dziś na wizycie prywatnej i lekarz robiąc cytologie wykryl polipa na szyjce macicy. Nic nie kazał robic oprócz zakazu współżycia zeby nie powodowało to krwawien. Pytanie? Jak to ma sie do ciąży? Czy czemuś to zagraża? Lekarz mowo ze wplywu nie ma

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
''W przypadku niewielkiej narośli, lekarz zaleca często cierpliwość – jest duża szansa, że wchłonie się sama lub zostanie wydalona podczas porodu. W tym czasie zaleca się też ograniczenie lub rezygnację ze współżycia, by nie nadwyrężyć podrażnionej błony śluzowej macicy i nie naderwać polipa, co mogłoby spowodować silne krwawienie. Przy większych i powodujących plamienia bądź krwawienia naroślach zaleca się zwykle usunięcie i założenie szwu szyjkowego.''

Mówił czy jest duży i gdzie się znajduje ?
Jeśli masz się bać może warto skonsultować się z innym lekarzem ? Co dwie opinie to nie jedna ...

Dwa dni "cieższe" i nie moge za wami nadarzyć ;)

Artemida trzymam kciuki :)

Rene bądź dobrej myśli, wkurzają mnie Ci lekarze chodzisz, płacisz a oni mają zlewkę na to co sie dzieje. Czasami czytam wypowiedzi dziewczyn które chwalą lekarzy bo z tego co piszą maja za co , ja jeszcze takiego nie znalazłam

Bum który masz dzień cyklu ?

Ja chyba po tym acardzie to miałam pierwszy raz w życiu @ w wersji 50% i na dodatek tylko 4 dni a zdarzało się że było 6 dni, testów mam tylko 5 wiec bede czekała aż sie śluz zacznie pojawiać.

Rene ja znalazłam coś takiego na ten temat :
W czasie trwania ciąży niewiele można już zrobić. Natomiast jeżeli polip pojawił się już w ciąży i jest umiejscowiony na szyjce macicy, to zwykle nie stanowi większego problemu i nie jest groźny dla dziecka. Jest przyczyną plamień, nawet przez wiele tygodni. Na wszelki wypadek lekarz zaleci powstrzymywanie się od seksu w ciąży – chodzi o to, żeby nie uszkodzić polipa – jego naderwanie może być przyczyną znacznie bardziej niebezpiecznych krwawień, które trzeba jak najszybciej skontrolować – u lekarza lub w szpitalu.

On się pojawił w ciąży czy przed?

wff2krhmvaem9yip.png

Artemida kurcze objawy jak na ciąże , może owu się przesunęła... A masz kochana te testy owu jeszcze?

Nessi nie będzie jej a piątek ani w sobote ani niedzielę [emoji38]

Jesienna pogoda jest straszna , dziś jakiegos nawet placzka mialam nie wiem o co [emoji19]

wff2krhmvaem9yip.png

Artemida kurcze objawy jak na ciąże , może owu się przesunęła... A masz kochana te testy owu jeszcze?

Nessi nie będzie jej a piątek ani w sobote ani niedzielę [emoji38]

Jesienna pogoda jest straszna , dziś jakiegos nawet placzka mialam nie wiem o co [emoji19]

wff2krhmvaem9yip.png
Będzie co ma być :) Ja się czuję @ znaczy - nerwa mam jak jasny czort :d
i CO ? @ MI NIE DAŁAŚ, A PRYSZCZE NADAL MAM :(

reklama
Do góry