reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

julia: gdzieś w necie, może na yb, widziałam jak laska robiła test testów ciążowych i nie wszystkie pokazywały kreski. Na razie po prostu poczekaj. Może kup facelle i tyle..

reklama
Jugoslawa no uwielbiam takie poranki :D

Bum o której wizyta ? Bo chyba nie doczytalam :) oj olej u mnie takie rzeczy są wysoko :)

Karola to my równo idziemy :) super że z krokiem wsio ok

Jula a nie myslalas o becie?

Ją mam dzisiaj lajt tylko posprzątać muszę i obiadu gotować nie muszę bo teściowa zadzwoniła że ona dziś będzie gotować bo jakiś przepis wynalazla :)

Oleczkaa czekam już[emoji14]poradnie mam 5 min od domu :D
A olej też mam w szafce ino kuzde na dole , nie otwiera mi szafek a dzisiaj psikus ...

xbum: sprytne i ciekawa świata dziecko :p Teraz musisz wszystko poprzenosić na górę ;) Poradnia 5 minut od domu to nieźle! Możesz przez okno patrzeć czy duża kolejka :D

Witam was z rana xbumx - udanej wizyty nie denerwuj się :-)
Umnie sie oczywiscie pojawila @ :-( jak w zegarku tak wiec zaczynamy od nowa tak wiec dzis moj 1dc i znowu chora jestem .....pakuje sie i wyjezdzam udanego weekandu , bo pewnie nie bede miala czasu tu zagladnac trzymam &&&&&& za was i dobre wiesci :-)

nati: szkoda, że @ przyszła, ale przynajmniej punktualnie ;) Udanego wyjazdu :)

karola: a jak ci idzie oszczędzanie się? Przyzwyczaiłaś się już, że masz więcej czasu? :)

reklama
Więc tak endo jak na 28dc jest cienkie bo 6mm.
Wykluczyl pcos .
Na prawym jajniku mam pęcherzyk 11mm , wiec albo owulacja będzie jeszcze albo wieksze prawdopodobienstwo jest to , ze nie peknal mi wcale ..
Co jeszcze ...
Mam zrobić badania te estrogeny , progesteron itp.
Po wynikach jak juz będzie to od tego nowego cyklu od poczatku mam brać jakiś estrogen to co to jest te clo ?
I wizyta w wtorek lub srode u gin.

Do góry