reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

majka czemu masz takie obawy?
nie wiem jak przy cp , ale mi przy pustym jaju rosla beta normalnie ....

a miala , ktoras was takie przeczucie ze jest w ciazy ?
Ja miałam przeczucie co miesiąc hehe Od 21 do 28dc plamiłam i się boję czy dobrze się zagnieździło i w ogóle, myślałam że może beta mi coś powie bo do lekarza nie mam szans.

reklama
Hej

Majka mi przy biochemicznej kreski w ogole nie ciemnialy i nie.mialam.zadnych objawow wiec mysle ze u Ciebie jest ok:-) a pozamaciczna podobno boli.

Bum ja poki co mam ciagle przeczucie ze nie jestem i niestety sie nie myle....

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Podobno boli jak już praktycznie duże zagrożenie jest, ciut później.

majka nie wiem czy chce ... Raz chce raz nie chce mam mieszane uczucia ... [emoji52] jakos bylam przekonana , ze test musi wyjsc jak jest ciąża i tak czekam , ale widzisz jakies przeczucie mam inne ..

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
29 i 30dc wyszły mi ładne różowe kreski ale jaśniejsze a potem już ładne ciemne. Od tygodnia strasznie bolą mnie piersi, myślałam że to wina inofemu ale jak już schodząc po schodach musiałam je trzymać 29dc pojechałam po leprze testy bo te z zestawu nie wychodziły. Nie mam wątpliwości że coś tam się dzieje.
A mam ptytanko. Jakby to była ciąża poza maciczna albo bez zarodka, pusta to beta będzie obniżona?
jak będzie nie prawidłowo to przyrost bety będzie minimalny. przy CP wiedziałam jak bthcg była powyżej 1600 ale tylko przez czujność ginekologa i brak pęcherzyka w macicy .... no i jak pękł mi jajowod to owszem czułam ból po tej stronie podobny do bólu jajnika z tym ze był ciągły .... objawy ciążowe były jak najbardziej ciążowe ....

Do góry