reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum staram sie ale duzo pracuje i czasami nie daje rady:-)
Co do przeczuc mnie kigdy nie zawodza...znajomi mowia na mnie ze czarownica jestem...jak.moja siostra zaszla w ciaze od razu wiedzialam ze poroni..w noc kiedy sie to stalo.nie spalam o 2 w nocy jak szwagier zadzwonil juz wiedzialam co jest...jak moj R mial wypadek tez wiedzialam...jakis 6 zmysl chyba czy cos:D

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajka ty to serio czarownica [emoji5] niechcesz dołączyć do naszej tabelki ? [emoji5]
A ktory dc u ciebie,

ja po kąpieli , badanie szyjki i raczej @ na dniach bo się otwiera...

wff2krhmvaem9yip.png

jak będzie nie prawidłowo to przyrost bety będzie minimalny. przy CP wiedziałam jak bthcg była powyżej 1600 ale tylko przez czujność ginekologa i brak pęcherzyka w macicy .... no i jak pękł mi jajowod to owszem czułam ból po tej stronie podobny do bólu jajnika z tym ze był ciągły .... objawy ciążowe były jak najbardziej ciążowe ....
Co to za czujność gina... Nie powinno dojść do pęknięcia jajowodu.

Bum mozesz mnie wpisac to 5 cykl staran. I 5 dc cyklu:p i faktycznie jestem czarownica ale straszne to jest nie chcialabym tego miec....

W tym cyklu dzialam z progesteronem bo u mnie niski... 7 dpo ...11... teraz biore castangus a po owu dupka.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka napisalam priv.
Castangus masz na prolaktyne?
No ja ten cykl bylam na clo po owu dupek i tak czekam , az mnie nawiedzi @ a jakos nie umie... [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png

U mnie smierdzi w mieszkaniu gazem , nie dobrze mi , juz po sasiadke szlam czy cos czuje ale ona twierdzi , ze nie ..
Niech ten moj chlop z tej roboty juz przychodzi!...

wff2krhmvaem9yip.png

czujność była bo uwiez mi ze cp zlokalizować nie jest łatwo bo na usg nie widać jajowodow tylko jajniki

To prawda, że nie jest łatwo ...a są przecież ciążę nawet w jelicie ..tzw. brzuszne. U mnie było przecież podejrzenie CP, oglądało mnie kilku lekarzy. Nigdy nie miałam tak szczegółowego i długiego USG. Chyba z godzinę leżałam z sondą w tyłku ..
U mnie smierdzi w mieszkaniu gazem , nie dobrze mi , juz po sasiadke szlam czy cos czuje ale ona twierdzi , ze nie ..
Niech ten moj chlop z tej roboty juz przychodzi!...

wff2krhmvaem9yip.png

Wietrz ...nie masz tak jakieś wspólnoty czy administratora ? By zgłosić ?

reklama
A mnie boli brzuch i plecy. @ sie skończyła, niby we wtorek, a teraz dopiero prochy p/bólowe łykam [emoji53]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Do góry