no a brat zachwycony! a mloda piekna!
Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no a brat zachwycony! a mloda piekna!
no pewnie i grzeczna podobno, tylko na poczatku plakala, pewnie szoku doznala, ze juz po drugiej stronie jest hihi
coraz blizej tego dniaA u mnie też nic. Wzielam mała do siebie bo mam trochę roboty. Faceta od obrączek opierdzielilam bo miały być 2tyg temu a mają być w piątek... Jutro idę obgadac szczegolowo menu itp w sali dowiem się jakiś konkretow
Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom
u nas tez taka pogoda tragicznalux: może faktycznie zawiało :| Niby ciepło, ale jak słońce zajdzie, wiaterek zawieje a człowiek spocony to aż się prosi o przeziębienie. No nic, mam nadzieję, że przegonię.
xbum: no właśnie ten czosnek mnie przeraża Wolę uboższą wersję
kruczyca: a mała nadal grzeczna czy psoci trochę? Nie dziwię się, że faceta opierdzieliłaś. Ooo wybór menu to fajna sprawa Wiecie mniej wiecej co chcecie? Ile dań i tak dalej?
My dostalismy 3wersje menu i możemy sobie między nimi dowolnie mieszac. Byłam tam raz na weselu i to było jedyne miejsce gdzie jedzenie mi smakowalo a nie było nawalone wszystkiego ze trzeba było się napchac jak gesi Ale dalej win nie mamy, ale zapytam babki jakie ludzie najczesciej zamawiaja. Anielka grzeczna trochę po spaniu marudzila ale dlatego ze za ciepło jej było i cała zgrzana wstala. Rozebralam ja trochę i jest ok. Jesc tez zbytnio nie chce ale za to już 3 butelke pije wiec widocznie za ciepło dziś na jedzenie bawi się grzecznie. Mam nadzieje ze obrączki przyjdą w odpowiednich rozmiarach i nie trzeba będzie szukać jubilera który nam w tydzień zmienilux: może faktycznie zawiało :| Niby ciepło, ale jak słońce zajdzie, wiaterek zawieje a człowiek spocony to aż się prosi o przeziębienie. No nic, mam nadzieję, że przegonię.
xbum: no właśnie ten czosnek mnie przeraża[emoji14]Wolę uboższą wersję
kruczyca: a mała nadal grzeczna czy psoci trochę? Nie dziwię się, że faceta opierdzieliłaś. Ooo wybór menu to fajna sprawa Wiecie mniej wiecej co chcecie? Ile dań i tak dalej?