reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
anula co tam ?

Karola nie ucz się , odpocznij hihi [emoji23]

Dzol ciekawe .... [emoji4]

Mam ochote na kawe nie mam mleka a dupy mi sie do sklepu nie chce ruszyć hehe [emoji16]

wff2krhmvaem9yip.png

KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
TYNKA 14.09 - podgląd kropczeków [emoji171][emoji170]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Bum, nie chce mi sie ale muszę. Chcę być aktywna w szkole do końca października bo listopad juz zagrożony[emoji12] A w styczniu mam zamiar jeszcze praktykę zrobić. Nie wiem jak to pogodze ale nie ma rzeczy niemożliwych[emoji4]

Ja mam lepiej z kawka bo z mlekiem rzadko piję. Ja to lubie czarną fusiare[emoji4]

Dzol, to kciuki za betę&&&

Dziwnie cycki mnie kluja. Ale nie wiem czy to na @ czy na co
Do okresu jeszcze 7 dni [emoji44][emoji44][emoji44][emoji43][emoji43][emoji43][emoji33][emoji33][emoji33]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Wlasnie spryskalam sypialnie sprayem na owady, tak nas powpierdala...ly komary dzis w nocy[emoji43][emoji43][emoji43] a moja mala wyglada jakby conajmniej ospe miala hehe.mam nadzieje ze wytepie suk...i ihihi

Wlasnie spryskalam sypialnie sprayem na owady, tak nas powpierdala...ly komary dzis w nocy[emoji43][emoji43][emoji43] a moja mala wyglada jakby conajmniej ospe miala hehe.mam nadzieje ze wytepie suk...i ihihi

A mnie znowu boli jeden, prawy jakby węzły i uczucie ciepła. już wcześniej bywało tak, zwariuje z nim, jakiś wyjątkowo wredny. Może to mięsień...

A mnie znowu boli jeden, prawy jakby węzły i uczucie ciepła. już wcześniej bywało tak, zwariuje z nim, jakiś wyjątkowo wredny. Może to mięsień...
Ja nie wiem czy pisalam tu, czy na innym watku ale cycki bolaly mnie po owu, jak owu sie skonczyla to ppd pachami mnie boli az do dzis (mialam wlasnie na mysli wezly chlonne )
Jakas chwile temu zakulo mnie mocno w srodku cycka heh
A teraz doszedl bol podbrzusza, rozumiem ze @ idzie!! Bo takie bole to mam przed wiec Moj cykl na 100℅ stracony

Ja nie wiem czy pisalam tu, czy na innym watku ale cycki bolaly mnie po owu, jak owu sie skonczyla to ppd pachami mnie boli az do dzis (mialam wlasnie na mysli wezly chlonne )
Jakas chwile temu zakulo mnie mocno w srodku cycka heh
A teraz doszedl bol podbrzusza, rozumiem ze @ idzie!! Bo takie bole to mam przed wiec Moj cykl na 100℅ stracony

No to wiele wyjaśnia ale zastanawia mnie dlaczego tylko jeden a nie jak u Ciebie 2.

reklama
Do góry