reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
agnesis trzymam kciuki ;-)

Jeszcze dużo czasu, ale dziękuje. Bo ja o tym teście to tak na zaś stwierdzam, ze zrobie :p

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Dzień dobry :-)

Nukusia- jak żywa krew po sexie , to idź do gina może to być zapalenie szyjki macicy które jest najcześciej bezbolesne ale pierwsze objawy to właśnie krew zaraz po sexie , ja miałam leczenie nie jest trudne , gin wykonuje jakiś zabieg z maściami i tyle

A ja dziś poszłam spuścić mocz i krew , łącznie chyba z 10 badań , a i odstawiłam dupka :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

nikusia a ktory masz dc ?

Nati to super , kiedy jakieś podgladanko ? [emoji3]

wff2krhmvaem9yip.png

KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
TYNKA 14.09 - podgląd kropczeków [emoji171][emoji170]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Czyli najlepiej iść do gina jak Nati mówi, bo jeśli rzeczywiście jakieś zapalenie jest, trzeba sie go szybko pozbyć.
Nati a co już miałaś dość łykania tabletek? :D

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

nati/miosio ale mnie teraz wystraszyłaś, zaraz dzwonię do gina...

xBUMx - to 20d.c.

Zadzwoniłam do gina, 24 października termin:( Krwawienie prawie ustało, będę obserwować, najwyżej prywatnie pójdę....

Ostatnia edycja:
nikusia ciekawe co to , ja chyba bym do października nie wytrzymała [emoji33].

wff2krhmvaem9yip.png

Może to implantacja...hehe....ale tak po przytulanku od razu...no nic. Jak mnie coś zaniepokoi to pójdę prywatnie, w końcu nie am co ryzykować swoim zdrowiem.

plamnienie jest chyba implatacyjne a nie krwawienie hmm... Nic no musisz czekać na testowanie i zobaczysz [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
agnesis - miałam brać do 12 tc , a właśnie weszłam w 12 tydzień i jeszcze sama na własną rękę zamiast dwóch to ostatnie opakowanie brałam 1 , nic a nic nie plamiłam i wszystko było oki , tyle że nawet nie dokończyłam tego opakowania od 4 dni nie biorę i żadnej kropelki brązowego śluzu nie ma :-)

Bum- mam genetyczne badania 24 .09 w sobotę :-)

Nikusia- nie chciałam Cię straszyć , tylko ja miałam taką sytuacje właśnie zaraz po sexsie żywa krew , a przy tym żadnego bólu , wiem ze po tym zabiegu musiałam po paru tygodniach robić cytologię ale już wszystko było oki :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry