reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nati w Lenorka urodziny masz wizyte hehe [emoji4]
Dobrze , ze wszystko ok i nie plamilas po odstawieniu [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
TYNKA 14.09 - podgląd kropczeków [emoji171][emoji170]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

reklama
U nas jest lato pełna para i to tak już chyba 3 czy 4 tydzień grzeje. A deszcz padał raz [emoji849] topie sie :p

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

agnesis u nas tak samo , za to zima przyjdzie w marcu haha [emoji1]

Przyszły mi te testy , zielone końcówki mają , ale czy one nie będą takie jak niebieskie ...

Niebieski jest z wczoraj dla pokazania tylko a zielony robilam teraz :
1473763677521.jpg
1473763684504.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1473763677521.jpg
    1473763677521.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 267
  • 1473763684504.jpg
    1473763684504.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 301
Bum blade bo już po owu :)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

agnesis no mam taką nadzieję [emoji1] ale zielone są nie okłamali na zdjęciu [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

Ide się drzemnac z tą moją chorobka , na razie sam katar ma , przezroczysty czyścimy nos mam nadzieję , że nic więcej się nie rozwinie ...

wff2krhmvaem9yip.png

Tez bym poszła spać chętnie :(

Może to implantacja...hehe....ale tak po przytulanku od razu...no nic. Jak mnie coś zaniepokoi to pójdę prywatnie, w końcu nie am co ryzykować swoim zdrowiem.
Mi prawie w każdym cyklu zdaża się krwawić po stosunku ( do tej pory nie zwracałam uwagi na dni cyklu więc nie powiem dokładnie kiedy) ale i bez tego plamię przez tydzień przed @ więc pewnie u Ciebie to co innego. Pierwszy raz byłam z tym u gina kilka lat temu i powiedział że nic się nie dzieje i to na pewno mikro uszkodzenia spowodowane samym stosunkiem. Potem skumałam się że bez stosunku też plamię i inna doktor podejrzewała polipy ale powiedziała że nic nie widzi bo przyszłam w złym dniu cyklu a ja zawsze miałam nie regularne cykle w dodatku na nfz nie rejestrują kiedy się chce. No i niby wszystko jest ok a moim zdaniem czarna magia. Nie długo się zbiorę i pójdę do jeszcze innego z tego samego powodu hehe
Każde krwawienie po za @ powinno być skonsultowane z lekarzem.

reklama
Mi prawie w każdym cyklu zdaża się krwawić po stosunku ( do tej pory nie zwracałam uwagi na dni cyklu więc nie powiem dokładnie kiedy) ale i bez tego plamię przez tydzień przed @ więc pewnie u Ciebie to co innego. Pierwszy raz byłam z tym u gina kilka lat temu i powiedział że nic się nie dzieje i to na pewno mikro uszkodzenia spowodowane samym stosunkiem. Potem skumałam się że bez stosunku też plamię i inna doktor podejrzewała polipy ale powiedziała że nic nie widzi bo przyszłam w złym dniu cyklu a ja zawsze miałam nie regularne cykle w dodatku na nfz nie rejestrują kiedy się chce. No i niby wszystko jest ok a moim zdaniem czarna magia. Nie długo się zbiorę i pójdę do jeszcze innego z tego samego powodu hehe
Każde krwawienie po za @ powinno być skonsultowane z lekarzem.
zbadaj prolaktyne i progesteron

Do góry